Libnet.ro
UNICEF

14:30

OPEC asteapta o cerere mai scazuta de titei, din cauza epidemiei de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPEC asteapta o cerere mai scazuta de titei, din cauza epidemiei de coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta, pe plan global, la o cerere mai redusa de titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul acord privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

Gala premiilor Oscar 2020, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Oscar, transmisa de ABC si platformele retelei, a fost urmarita de cel mai mic numar de telespectatori inregistrat in istoria ceremoniei, scrie Variety.

O persoana a murit si 11 au fost ranite in mai multe accidente produse din cauza poleiului

Val de accidente rutiere produse joi dimineata, in judetul Timis, din cauza poleiului. in umra accidentelor o persoana a murit si mai multe au fost ranite. Trei dintre accidente au avut loc pe un singur drum judetean.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 25

Creste numarul mortilor de gripa. Numarul persoanelor care au decedat, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Stelian Ion: PNL nu a vrut nicio clipa ca USR sa-i fie alaturi la guvernare Anticipatele nu pot fi organizate simultan cu alegerile locale, din cauza unei decizii CCR

PNL nu si-a dorit nicio clipa ca USR sa-i fie alaturi la guvernare, declara la RFI deputatul Stelian Ion. El mai afirma ca alegerile anticipate nu ar putea fi organizate in acelasi timp cu localele, din cauza unei decizii mai vechi a Curtii Constitutionale, insa precizeaza ca Uniunea sustine reintorcerea la electorat.

BILANTUL MORTILOR DIN CAUZA GRIPEI A AJUNS LA 34

Inca trei decese din cauza gripei, doi barbati si o femeie. Bilantul mortilor a ajuns la 34, anunta INSP. Unul dintre barbati era in varsta de 55 de ani, din judetul Bacau, confirmat cu virus.

MWC 2020, anulat: coronavirus a omorat cel mai important eveniment din piata de mobile

MWC 2020 sau cea mai recenta editie a Mobile World Congress a fost anulat in urma cu mai putin de 24 de ore din cauza coronavirus. Organizatorii au considerat ca este mai bine asa. Cea mai.

Legendarul Pele trece printr-o depresie severa. Unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, marcat de probleme de sanatate: Este foarte retras, singur (VIDEO)

Legendarul fotbalist brazilian Pele, care va implini 80 de ani pe 23 octombrie, se afla intr-o stare depresiva din cauza problemelor de sanatate cu care e confrunta, a dezvalui fiul sau Edinho, intr-un.

Preturile petrolului au scazut la cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cel mai redus nivel din ultimele 13 luni, din cauza cererii mai scazute provocate de epidemia din China, traderii asteptand sa vada si daca Rusia se va alatura altor producatori in intentia de a reduce din nou productia, transmite Reuters.

Scandal in Vrancea din cauza unor cuie aruncate pe drumul forestier: Padurarul spune ca sunt contra hotilor de lemne, unii soferi vor despagubiri pentru cauciucurile sparte

Politistii din judetul Vrancea au inceput o ancheta dupa ce un barbat a reclamat ca a ramas cu masina in pana din cauza unui padurar care a aruncat cuie pe un drum forestier, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )