Libnet.ro
UNICEF

01:06

US Open 2017: inceput modest de turneu pentru romani, Irina Begu si Marius Copil au fost eliminati

Adevărul Adevărul,
US Open 2017: inceput modest de turneu pentru romani, Irina Begu si Marius Copil au fost eliminati

Primii doi romani care au intrat pe tabloul principal de la US Open 2017 au fost eliminati din runda inaugurala. Surpriza neplacuta, Irina Begu. continuă pe Adevărul

US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

De luni reprezentantele Romaniei vor juca in primul tur de la US Open. Cel mai interesant meci al zilei de pe tabloul feminin este de departe cel dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Iata programul tuturor jucatoarelor noastre, din turul 1 de la US Open 2017.

Prima bomba de la US Open 2017: A fost eliminata a 7-a jucatoare a lumii. Halep o putea intalni in sferturi

Ultimul turneu de Mare Slem al anului a debutat cu o surpriza de proportii in care sarboaica Aleksandra Krunici 78 WTA) a dat lovitura.

PREZENTARE US Open 2017: Grand Slam-ul marilor absente - Federer si Nadal, responsabili cu spectacolul; Simona Halep, pe lista celor opt pretendente la coroana mondiala

Stan Wawrinka, Novak Djokovic, Kei Nishikori, Milos Raonic, Serena Williams si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care nu vor participa la editia din 2017 a US Open-ului. Avem insa spectacolul garantat de lupii tineri Rafael Nadal si Roger Federer, cei care in acest an ne-au readus in prim-plan, dupa sezoane de seceta, celebrul FEDAL. In lipsa Serenei Williams, mai multe jucatoare isi doresc coroana abandonata temporar de viitoarea mamica: Karolina Pliskova, Simona Halep, Garbine Muguzura sau Elina Svitolina in total, opt jucatoare pot ajunge pe cea mai inalta pozitie modiala). Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la US Open, ultima Grand Slam al anului.

Simona Halep - Maria Sarapova, meciul care da startul oficial la US Open 2017. Ilie Nastase: Nu cred ca Simona o sa aiba probleme

Simona Halep - Maria Sarapova. Simona Halep versus Maria Sarapova este meciul care da start oficial editiei 2017 la US Open. Simona Halep - Maria Sarapova. Este prima partida programata dupa ceremonia de.

A inceput programul Litoralul pentru Toti. Cat vor plati romanii pentru sase nopti de cazare

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) deruleaza programul Litoralul pentru Toti, editia de toamna 2017, in perioada 28 august - 1 octombrie 2017, cu posibilitatea de prelungire,.

Daca este mai bine pentru romani, vom da mai multi bani la Pilonul I de pensii

Premierul Mihai Tudose a declarat ieri ca discutiile in cazul Pilonului I si Pilonului II de pensii sunt avansate, aratand ca, daca este mai bine pentru contribuabilii din tara noastra, vor fi alocati mai multi bani pentru Pilonul I de pensii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )