Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Rafael Nadal, Alexander Zverev si Gael Monfils, calificati in optimi; Nick Kyrgios, eliminat de Andrey Rublev (Program optimi)

Hotnews Hotnews,
 US Open: Rafael Nadal, Alexander Zverev si Gael Monfils, calificati in optimi; Nick Kyrgios, eliminat de Andrey Rublev (Program optimi)

Rafael Nadal a trecut lejer de Hyeon Chung, scor 6-3, 6-4, 6-3, obtinand biletele pentru optimile US Open. in aceeasi faza au mai ajuns Alexander Zverev si Gael Monfils, care au avut parte de meciuri maraton cu Alja382; Bedene, respectiv Denis Shapovalov. Rusul Andrey Rublev 43 ATP) a mai facut o victima, reusind sa il elimine din competitie pe australianul Nick Kyrgios, cap de serie 28. continuă pe Hotnews

US Open: Rafael Nadal, in turul trei fara sa joace (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a obtinut calificarea in turul trei de la US Open fara sa joace, ibericul profitand de abandonul australianului Thanasi Kokkinakis, cel care a acuzat o accidentare la umarul drept. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la US Open.

Marius Copil, invins clar de Gael Monfils in turul al doilea al US Open

Marius Copil, locul 93 ATP, a fost invins, in noaptea de joi spre vineri, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-2, de francezul Gael Monfils, locul 13 ATP si cap de serie numarul 13, in turul al doilea al US Open.

VIDEO Lacrimile unui copil si cum a obtinut un autograf de la Rafael Nadal - Spaniolul l-a scos din multime si l-a consolat

Rafael Nadal 2 ATP) s-a calificat in turul trei de la US Open fara sa joace, iar vineri a participat in complexul de la Flushing Meadows la o sedinta de autografe. Ibericul a oferit un moment emotionant, dupa ce a consolat un copil care a inceput sa planga in multime.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )