Libnet.ro
UNICEF

11:00

Opozantii proiectului Rosia Montana au organizat un protest in tramvaiele din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Opozantii proiectului Rosia Montana au organizat un protest in tramvaiele din Bucuresti

Exploatarile de la Rosia Montana impart Romania in doua. Zeci de contestatari ai proiectului au participat la un protest inedit. Acestia s-au urcat in 4 tramvaie din Capitala si s-au plimbat prin oras. continuă pe Antena3

Protest spontan la Cimpeni, in Muntii Apuseni, impotriva proiectului Rosia Montana

Peste 100 de locuitori din Apuseni au participat joi la un protest in orasul Cimpeni, impotriva proiectului Rosia Montana. Astfel de actiuni de protest au avut loc pana acum doar la Alba Iulia si in comuna in care s-a dezvoltat investitia in minerit.

Detalii importante, privind licenta proiectului Rosia Montana raman secrete. ...

Victor Ponta a anuntat, joi, ca poate face publice doar o parte din datele cuprinse in licenta proiectului Rosia Montana, deoarece aceasta are caracter confidential si ca legile Romaniei nu permit desecretizarea. Premierul a explicat ca licenta de exploatare este valabila timp de 20 de ani, pana in anul 2019. Redeventa care revine statului roman, negociata initial la 2% si renegociata apoi la 4%, a ajuns in prezent la 6%. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detalii .

Ponta: Am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte de a-l cunoaste deoarece era sustinut de Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, ca a fost impotriva Proiectului Rosia Montana inainte sa cunoasca detalii despre proiect pentru ca era sutinut de Traian Basescu, ceea ce, in opinia sa, sigur era ceva rau, dar acum crede ca exista beneficii si pericole daca nu se face proiectul.

Ponta: Ministrul Sova va prezenta joi toate documentele proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in timpul sedintei de guvern, ca ministrul Dan Sova va prezenta joi toate documentele proiectului Rosia Montana. Ponta spune ca Guvernul a decis sa lase Parlamentul.

Ponta: Ministrul Sova va prezenta joi toate documentele proiectului Rosia Montana (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in timpul sedintei de guvern, ca ministrul Dan Sova va prezenta joi toate documentele proiectului Rosia Montana. Ponta spune ca Guvernul a decis sa lase Parlamentul.

Directorul RMGC prezinta beneficiile economice ale proiectului Rosia Montana

Dragos Tanase, director general al Rosia Montana Gold Corporation RMGC), a vorbit la QA cu Alessandra Stoicescu, despre principalele beneficii economice ale acestui proiect. Rosia Montana este o.

Daniel Barbu: Ca membru PNL, votez impotriva proiectului Rosia Montana, dar ca ministru il sustin

Ministrul liberal al Culturii, Daniel Barbu, se alatura pozitiilor contradictorii referitoare la proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Aflat vineri la Cluj, ministrul Barbu a declarat ca va vota.

Peste 20 de mineri, blocati in subteran de 24 de ore, protesteaza pentru demararea proiectului Rosia Montana

Peste 30 de ortaci si-au petrecut noaptea in fata minei Catalina, in semn de solidaritate cu cei 22 de colegi blocati in subterancare vor inceperea exploatarii la Rosia Montana. De miercuri, 22 de.

Crin Antonescu despre votarea Proiectului Rosia Montana: Sa vina un guvern in care am incredere sa spuna ca totul este ok, atunci e de votat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit joi seara in cadrul unei emisiuni de televiziune despre votarea Proiectului Rosia Montana si optiunile membrilor din partidul pe care acesta il conduce.

PROTEST ROSIA MONTANA. Unul dintre protestatarii din piata Universitatii a fost amendat cu ...

Protestatarul amendat se numeste Claudiu Craciun, informeaza potrivit gandul. info. El scrie pe pagina sa de Facebook ca a fost amendat de Jandarmerie cu 5. 000 de lei pentru ca a organizat o manifestatie publica nedeclarata, fiind postata si dovada amenzii. Barbatul a fost amendat in baza Legii 60/ 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice cu 5. 000 de lei. In procesul intocmit de jandarmi scrie ca protestarul a organizat o manifestatie publica nedeclarata si neinregistrata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )