Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oprea, despre legea pensiilor militarilor: Este un demers reparatoriu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oprea, despre legea pensiilor militarilor: Este un demers reparatoriu

Vicepremierul Gabi Oprea considera ca promulgarea legii pensiilor de Klaus Iohannis este un demers reparatoriu, iar decizia presedintelui reprezinta un pas inainte spre normalitate, potrivit unui comunicat emis astazi de Ministerul Afacerilor Interne MAI). continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Oprea, despre Legea pensiilor militare: Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul anului

Gabriel Oprea, vicepremier si presedintele UNPR, a declarat, luni, la instrarea in sediul PSD unde a participat la sedinta Biroului Permanent condusa de Liviu Dragnea, ca promulgarea Legii pensiilor militare reprezinta un demers reparatoriul pe l-a initiat la inceputul acestui an.

Gabriel Oprea, despre promulgarea legii pensiilor militare de catre Klaus Iohannis: Este un demers reparatoriu pe care l-am initiat la inceputul acestui an

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea a salutat, luni, promulgarea legii pensiilor militare de catre presedintele Klaus Iohannis joia trecuta. Legea urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Decizia.

Anunt de ultima ora de la Ministerul Mediului despre Legea privind interzicerea exportului de lemn

Ministrul Mediului, Gratiela Gabrilescu, sustine ca legea privind interzicerea exporturilor de lemn va fi finalizata in luna septembrie, dupa ce a trecut in forma de urgenta de Senat si va intra in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )