Libnet.ro
UNICEF

12:30

Oprea reactioneaza in cazul violului din Calarasi. Ce spune despre cei doi politisti

România Liberă România Liberă,
Oprea reactioneaza in cazul violului din Calarasi. Ce spune despre cei doi politisti

Ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a condamnat, vineri, faptele politistilor din Calarasi, acuzati de viol asupra unei minore, si a precizat ca, indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politia Romana. continuă pe România Liberă

Patru retineri in cazul violului din Caracal. Printre suspecti, un militar de la Deveselu

Militarul de la baza din Deveselu si ceilalti trei barbati din Olt suspectati ca au violat o tanara, in luna iunie, au fost retinuti, miercuri, de procurorii Parchetului Militar Bucuresti.

Sondaj. Ce spun romanii despre cazul violatorilor din Vaslui

Cazul violului din judetul Vaslui a facut obiectul unor dezbateri intense in spatiul public din Romania cu precadere dupa decizia instantei cu privire la cercetarea in libertate a suspectilor, se arata.

Politistii din Calarasi care au violat o minora au fost arestati

20 - Cei doi politisti din Calarasi acuzati ca au violat o adolescenta de 15 ani fugita dintr-un centru de plasament au fost arestati, vineri seara, pentru 30 de zile, mandatul emis de Judecatoria.

Papp reactioneaza la critici: A fost o seara neagra pentru mine. Ce spune despre greselile din meciul cu Partizan

Paul Papp, fundasul echipei Steaua, a reactionat la criticile primite dupa prestatia slaba din meciul cu Partizan, in care a gresit la trei dintre golurile primite. El spune ca va deveni mai puternic dupa seara neaga pe care a avut-o.

Retineri in cazul violului de la Caracal. Fata agresata cere despagubiri de 100.000 de euro

Tanara care acuza patru barbati din Olt, printre care si un militar de la Deveselu, ca ar fi violat-o pe un camp in apropiere de Caracal, in iunie, cere despagubiri de 100. 000 de euro, a declarat avocatul.

Doi politisti din Calarasi, retinuti pentru ca ar fi violat o fata de 15 ani. Oamenii legii au fost trecuti in rezerva. Oprea: Indiferent de decizia instantei, cei doi nu mai pot face parte din Politie (VIDEO)

00 Cei doi politisti de la Calarasi, retinuti pentru ca au violat o fata in varsta de 15 ani, au fost trecuti in rezerva, potrivit unui comunicat publicat vineri de ministerul Afacerilor.

Autorii violului din Olt au fost retinuti

Procurorii i-au retinuti pe cei patru barbati acuzati ca au violat o tanara din judetul Olt, chiar in ziua in care aceasta a implinit 18 ani, in data de 15 iunie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )