Libnet.ro
UNICEF

23:45

Oprescu, despre datoria Guvernului pentru Arena Nationala: S-a ajuns la zi cu aceeasi datorie

Adevărul Adevărul,
Oprescu, despre datoria Guvernului pentru Arena Nationala: S-a ajuns la zi cu aceeasi datorie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, referitor la cele 300 de milioane de lei pe care Guvernul le-ar datora municipalitatii pentru lucrarile de la Arena Nationala, ca Executivul a ajuns la zi cu aceeasi datorie. continuă pe Adevărul

Oprescu, despre regionalizare: Nu poti sa distrugi si sa inglobezi capitala tarii.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, despre proiectul privind regionalizarea, ca nu poti sa distrugi si sa inglobezi capitala tarii, pentru ca Bucurestiul ramane un centru important de producere a 25 la suta din PIB-ul Romaniei, informeaza Mediafax. Nu poti sa distrugi si sa inglobezi capitala tarii, pentru ca Bucurestiul ramane, foarte clar, un centru foarte important de producere a 25 la suta din PIB-ul Romaniei, iar el primeste inapoi doar doua procente, a spus Sorin .

Sorin Oprescu, despre regionalizare: Nu poti sa distrugi si sa inglobezi capitala tarii

Primarul general Sorin Oprescu a afirmat ca nu poti sa distrugi si sa inglobezi capitala tarii, in contextul regionalizarii, pentru ca Bucurestiul ramane un centru important de producere a 25 la suta din.

Sorin Oprescu, despre regionalizare: Nu poti sa distrugi si sa inglobezi capitala tarii

Sorin Oprescu a declarat, miercuri, despre proiectul de regionalizare, ca nu poti sa distrugi si sa inglobezi capitala tarii, deoarece Bucurestiul ramane un centru important de producere a 25 la suta din PIB-ul Romaniei, potrivit Mediafax.

Delegatia FMI a ajuns la sediul Guvernului pentru discutii cu premierul Victor Ponta

Delegatia FMI a ajuns, miercuri, la sediul Guvernului, unde va avea discutii cu premierulVictor Ponta, privind un nou acord de imprumut cu Romania, potrivit Mediafax. O intalnire cu delegatia FMI a avut si.

Dr. Adrian Marinescu discuta online marti, de la ora 15:00, despre tripla terapie pentru bolnavii de hepatita C in Romania

Bolnavii de hepatita C care nu raspund la terapia standard nu au alta optiune terapeutica in prezent, in Romania. In alte tari din Europa exista tratamente inovatoare compensate care acorda o sansa la viata bolnavilor. Romania se poate alinia la aceste standarde europene prin introducerea terapiei triple pe lista medicamentelor compensate. Dr Adrian Marinescu, medic specialist la Institutul de Boli Infectioase Prof Dr Matei Bals, discuta online marti, de la ora 15:00, despre cat de importanta este cea de-a treia molecula inovatoare in tratamentul bolnavilor de hepatita C. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

LIVE VIDEO TEXT Dr. Adrian Marinescu discuta online despre tripla terapie pentru bolnavii de hepatita C in Romania

Bolnavii de hepatita C care nu raspund la terapia standard nu au alta optiune terapeutica in prezent, in Romania. In alte tari din Europa exista tratamente inovatoare compensate care acorda o sansa la viata bolnavilor. Romania se poate alinia la aceste standarde europene prin introducerea terapiei triple pe lista medicamentelor compensate. Dr Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Prof Dr Matei Bals, discuta online despre cat de importanta este cea de-a treia molecula inovatoare in tratamentul bolnavilor de hepatita C. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Dr. Adrian Marinescu a discutat online despre tripla terapie pentru bolnavii de hepatita C in Romania

Bolnavii de hepatita C care nu raspund la terapia standard nu au alta optiune terapeutica in prezent, in Romania. In alte tari din Europa exista tratamente inovatoare compensate care acorda o sansa la viata bolnavilor. Romania se poate alinia la aceste standarde europene prin introducerea terapiei triple pe lista medicamentelor compensate. Dr Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Prof Dr Matei Bals, a discutat online despre cat de importanta este cea de-a treia molecula inovatoare in tratamentul bolnavilor de hepatita C. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )