Libnet.ro
UNICEF

12:00

Oprescu si Rovana Plumb au semnat contractul pentru finalizarea statiei de epurare Glina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oprescu si Rovana Plumb au semnat contractul pentru finalizarea statiei de epurare Glina

Primarul General, Sorin Oprescu, impreuna cu Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb au semnat astazi contractul de finantare pentru finalizarea statiei de epurare Glina, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Oprescu si Rovana Plumb au semnat contractul pentru finalizarea statiei de epurare Glina

Primarul General, Sorin Oprescu, impreuna cu Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb au semnat astazi contractul de finantare pentru finalizarea statiei de epurare Glina, conform unui comunicat de presa.

Sorin Oprescu si Rovana Plumb au semnat un proiect de peste 400 milioane de euro

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, si Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb au semnat astazi proiectul Finalizarea statiei de epurare Glina, reabilitarea principalelor colectoare de canalizare si a canalului colector Dambovita Caseta), potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa ar putea fi amanat pana la 20 decembrie. Ar fi prima incalcare a acordului cu FMI

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor, citat de Mediafax. Potrivit scrisorii de intentie asumate de Guvernul Romaniei si aprobate de board-ul Fondului Monetar International, Executivul de la Bucuresti s-a angajat sa finalizeze privatizarea CFR Marfa pana la jumatatea lunii octombrie 2-013, iar daca procesul de privatizare curent se confrunta cu obstacole insurmontabile, sa reia licitatia.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa va fi amanat pana la 20 decembrie

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor.

Contractul pentru Bursa Pestelui de la Tulcea, semnat luna aceasta

Ministrul delegat pentru Ape si Paduri, Lucia Varga a declarat ca semnarea contractului in valoare de peste 5 milioane de euro pentru proiectul Bursa de Peste de la Tulcea va fi semnat luna aceasta, anunta publicatia Obiectiv de Tulcea.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie

Grupul Feroviar Roman a primit inca doua luni ca sa aduca cele 170 de milioane de euro pentru cumpararea CFR Marfa. Desi procesul de privatizare trebuia sa se incheie la mijlocul acestei luni, Ministerul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )