Libnet.ro
UNICEF

11:30

Oprescu vrea organizarea unui referendum pe tema cainilor maidanezi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oprescu vrea organizarea unui referendum pe tema cainilor maidanezi

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, astazi, la sediul Primariei Capitalei, ca sustine organizarea unui referendum in ceea ce priveste situatia cainilor maidanezi. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta este de acord cu organizarea unui referendum pentru Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca este in continuare un sustinator al mineritului si ca el nu exclude optiunea de a convoca un referendum pe acest subiect simultan cu europarlamentarele. La.

Zgonea, scrisoare catre Basescu: Salut ideea organizarii unui referendum pe tema Rosia Montana

Presedintele CamereiDeputatilor, ValeriuZgonea, i-a inaintat, marti, o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care isi manifesta interesul pentru organizarea unui referendum national pe tema.

Oprescu vrea referendum in Bucuresti pe tema maidanezilor: Chiar daca imi dau demisia, nu pot sa aduc copilul inapoi

Primarul general al Capitalei,Sorin Oprescu, a anuntat, miercuri, ca vrea declansarea unui referendum local pentru a afla parerea bucurestenilor despre eutanasierea cainilor comunitari. Transmit.

Ponta: Ideea unui referendum pe tema Rosia Montana mi se pare buna. Vreau sa explic ca proiectul nu este acelasi ca in 2011

Premierul Victor Ponta spune ca ideea unui referendum pe baza proiectului Rosia Montana este o idee foarte buna. Seful executivului a dorit sa faca anumite clarificari legate de acest proiect, care a iscat.

Oprescu vrea referendum privind eutanasierea maidanezilor: Voi face exact ce decide populatia

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, la sediul Primariei Capitalei, ca sustine infiintarea unui referendum local in ceea ce priveste situatia cainilor maidanezi. Referendumul ar putea fi.

Oprescu vrea REFERENDUM pentru eutanasierea cainilor vagabonzi. ...

Primarul Sorin Oprescu vrea sa omoare cainii vagabonzi de pe strazile Capitalei, insa vrea sa-i intrebe mai intai pe bucuresteni. Edilul a declarat, miercuri, ca vrea sa organizeze un referendum, in acest sens. Locuitorii Bucurestiului isi vor putea exprima opinia in ultima duminica din luna septembrie sau in prima din octombrie. CITITI SI : Primele declaratii ale lui SOrin Oprescu dupa tragedia din Parcul Tei Este regretabil sa constatam ca acest evenimet tragic ne arata cat de serioasa si .

Basescu, despre posibilitatea unui referendum pe tema Rosia Montana: Nu am initiat un astfel de proces, l-am invocat ca o eventualitate

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca, in situatia in care populatia se va fragmenta pe tema Rosia Montana, nu va promulga legea inainte de organizarea unui referendum.

Sorin Oprescu vrea referendum local pentru eutansasierea maidanezilor din Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a facut primele declaratii, in cadrul unei conferinte de presa, despre tragedia de luni, atunci cand un copil de patru ani a fost ucis de o haita de maidanezi. Aceasta este prima reactie a lui Oprescu, dupa tragedia de la inceputul saptamanii.

Subiectele Zilei: Cum au dat elevii spaga la BAC 2013 in sesiunea din toamna; Cum s-a rezolvat problema cainilor maidanezi in Bucurestiul ocupat de trupele germane; Acuzatii DIICOT: Ministrii complotau! Miliardarul care conducea din umbra Ministerul Econ

Eugen Nicolaescu: Medicul va fi obligat sa spuna pacientului ce medicamente i se potrivesc. Ce vrea sa ia decide bolnavul. Medicul va fi. A inceput asaltul final al Rusiei impotriva Moldovei. Emisarul special al lui Putin pentru Transnistria, Dmitri Rogozin, a venit la Chisinau si la Tiraspol incarcat de.

Basescu, despre Rosia Montana: Cand as primi legea la promulgare, nu as promulga-o inainte de referendum

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca, in situatia in care populatia se va fragmenta pe tema Rosia Montana, nu va promulga legea inainte de organizarea unui referendum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )