Libnet.ro
UNICEF

11:30

Basescu, despre Rosia Montana: Cand as primi legea la promulgare, nu as promulga-o inainte de referendum

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre Rosia Montana: Cand as primi legea la promulgare, nu as promulga-o inainte de referendum

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca, in situatia in care populatia se va fragmenta pe tema Rosia Montana, nu va promulga legea inainte de organizarea unui referendum. continuă pe Adevărul

Basescu, despre Rosia Montana: Nu am o problema sa declansez un referendum pe aceasta tema

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat luni, la Adevarul Live ca ramane un partizan al proiectului Rosia Montana si ca nu are o problema sa declanseze un referendum national pe aceasta tema.

Buda cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului din cauza declaratiilor despre Rosia Montana

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului pentru declaratiile facute de acesta in legatura cu proiectul Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Zgonea i-a trimis o scrisoare lui Basescu pe subiectul Rosia Montana: Un referendum este binevenit

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care a aratat ca este de acord cu referendumul propus de seful statului pe tema Rosia Montana.

Liderii Forumului Democrat al Germanilor din Romania, despre Rosia Montana Sa incercam toate posibilitatile de a stopa acest proiect

Liderii Forumului Democrat al Germanilor din Romania spun ca formatiunea se opune exploatarii miniere de la Rosia Montana. FDGR a fost condus timp de 11 ani de primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Dupa ce a devenit vicepresedinte PNL, acesta a ramas membru al Forumului.

VIDEO Interviu cu Norzeatic (Vexxatu Vexx) despre Rosia Montana, activism social, hip-hop si jazz

A doua zi de Festival Dilema Veche s-a terminat in jazz. Pe doua scene diferite. Asta dupa ce toata ziua, Alba Iulia a tinut-o in dezbateri, poezie si teatru. Hipsteri batrani, acesti dilematici.

VIDEO Interviu cu Norzeatic despre Rosia Montana, activism social, hip-hop si jazz

A doua zi de Festival Dilema Veche s-a terminat in jazz. Pe doua scene diferite. Asta dupa ce toata ziua, Alba Iulia a tinut-o in dezbateri, poezie si teatru. Hipsteri batrani, acesti dilematici.

Aurul de la Rosia Montana, din nou, pe buzele tuturor

Update 10:10 Basescu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana Presedintele tarii, Traian Basescu, a declarat ca ar putea fi facut un referendum privind Rosia Montana, conform surselor de presa. Domnia sa a mentionat, in cadrul unui interviu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana. Nu am nicio problema sa mai fac un referendum despre Rosia Montana.

Zgonea i-a trimis o scrisoare lui Basescu pe subiectul Rosia Montana

Deputatii cer un referendum pentru proiectul Rosia Montana. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a trimis presedintelui o scrisoare in acest sens. Zgonea cere un calendar pentru.

Traian Basescu: Pe subiectul Rosia Montana adopt o atitudine neutra. ...

Seful statului a declarat, marti seara, la Palatul Victori, ca este nevoit sa adopte o atitudine neutra fata de problema proiectului Rosia Montana, cu toate ca, anterior a fost in favoarea acestuia. Mi s-a parut interesant faptul ca domnul Zgonea este interesat de acest referendum atata timp cat ei resping un referendum valid. Sunt greu de inteles ca atitudine. Decizia mea este ferma. Este un moment potrivit pentru o dezbatere serioasa. Din acest moment, avand in vedere ca exista .

Basescu, despre posibilitatea unui referendum pe tema Rosia Montana: Nu am initiat un astfel de proces, l-am invocat ca o eventualitate

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca, in situatia in care populatia se va fragmenta pe tema Rosia Montana, nu va promulga legea inainte de organizarea unui referendum.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )