Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu: Pe subiectul Rosia Montana adopt o atitudine neutra. ...

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Pe subiectul Rosia Montana adopt o atitudine neutra. ...

Seful statului a declarat, marti seara, la Palatul Victori, ca este nevoit sa adopte o atitudine neutra fata de problema proiectului Rosia Montana, cu toate ca, anterior a fost in favoarea acestuia. Mi s-a parut interesant faptul ca domnul Zgonea este interesat de acest referendum atata timp cat ei resping un referendum valid. Sunt greu de inteles ca atitudine. Decizia mea este ferma. Este un moment potrivit pentru o dezbatere serioasa. Din acest moment, avand in vedere ca exista . continuă pe România Liberă

Zgonea i-a trimis o scrisoare lui Basescu pe subiectul Rosia Montana: Un referendum este binevenit

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care a aratat ca este de acord cu referendumul propus de seful statului pe tema Rosia Montana.

Zgonea i-a trimis o scrisoare lui Basescu pe subiectul Rosia Montana

Deputatii cer un referendum pentru proiectul Rosia Montana. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a trimis presedintelui o scrisoare in acest sens. Zgonea cere un calendar pentru.

Basescu, despre Rosia Montana: Nu am o problema sa declansez un referendum pe aceasta tema

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat luni, la Adevarul Live ca ramane un partizan al proiectului Rosia Montana si ca nu are o problema sa declanseze un referendum national pe aceasta tema.

Basescu, despre Rosia Montana: Cand as primi legea la promulgare, nu as promulga-o inainte de referendum

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca, in situatia in care populatia se va fragmenta pe tema Rosia Montana, nu va promulga legea inainte de organizarea unui referendum.

Basescu: Pozitia mea fata de proiectul Rosia Montana va fi neutra, dar nu il voi promulga daca ar genera falii in societate

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca i-a replicat presedintelui Camerei Deputatilor, ValeriuZgonea, la scrisoarea prin care acesta saluta ideea organizarii unui referendum national pe.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana?.

Presedintele Traian Basescu a sugerat luni ca premierul Victor Ponta a primit bani de la compania Gabriel Resources pentru a aproba exploatarea de la Rosia Montana. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un partizant al proiectului, dar Emil Boc nu a fost si de aceea proiectul nu s-a facut. Zice: Nu cred in el. Sigur, nu am fortat nota pentru ca nu poti sa faci ceva impotriva constiintei unui om. Din cate inteleg, Ponta nu a modificat .

Ponta despre proiectul Rosia Montana: Eu am luat o decizie curajoasa si controversata.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana a fost o decizie curajoasa si controversata. Prim-ministrul Romaniei a tinut sa precizeze ca proiectul nu este acelasi cu cel negociat de fostul premier Emil Boc. Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a aprobat un proiect de exploatare pe care Emil Boc l-a refuzat. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un .

Sinteza zilei: prima confruntare televizata, pro si contra Rosia Montana

Prima confruntare televizata, pe subiectul Rosia Montana - pro si contra a fost difuzata luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in muntii Apuseni exista minereu de aur, iar batalia.

Sinteza zilei: Care sunt avantajele si dezavantajele exploatarii la Rosia Montana

Prima confruntare televizata, pe subiectul Rosia Montana - pro si contra, a fost difuzata luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in muntii Apuseni exista minereu de aur, iar batalia.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )