Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opt morti si sase raniti in Bolivia, intr-un accident de avion

B1 B1,
Opt morti si sase raniti in Bolivia, intr-un accident de avion

Opt persoane au murit si alte sase au fost ranite duminica in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni intr-un sat din Amazonia boliviana, transmite BBC. Avionul cu doua motoare, apartinand companiei. continuă pe B1

Opt morti si sase raniti in Bolivia, intr-un accident de avion

Opt persoane au murit si alte sase au fost ranite duminica in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni intr-un sat din Amazonia boliviana, au anuntat o companie aeriana privata si spitalul din sat, relateaza AFP .

Zeci de raniti in Olanda, intr-un accident in care au fost implicate trei autocare

Trei autocare au fost implicate sambata, pe o autostrada, in Olanda, intr-un accident in care au fost ranite peste 30 de persoane, intre care se afla si doua persoane ranite grav, potrivit unei surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

Zeci de raniti in Olanda, intr-un ACCIDENT in care au fost implicate trei autocare.

Trei autocare au fost implicate sambata, pe o autostrada, in Olanda, intr-un accident in care au fost ranite peste 30 de persoane, intre care se afla si doua persoane ranite grav, potrivit unei surse din cadrul politiei, citate de AFP. Este vorba despre trei autocare implicate astazi sambata) intr-un accident pe o autostrada in apropiere de satul Muiden, la aproximativ zece kilometri sud-est de Amsterdam, a declarat pentru AFP Leo Dortland, un purtator de cuvant al politiei locale. In .

Olanda: Zeci de raniti intr-un accident in care au fost implicate 3 autocare

Trei autocare au fost implicate sambata, pe o autostrada, in Olanda, intr-un accident in care au fost ranite peste 30 de persoane. Printre acestea se afla si doua persoane ranite grav, relateaza AFP.

VIDEO Cinci raniti intr-un accident cu trei masini, produs langa Ramnicu Sarat

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara, pe Drumul European 85, in localitatea buzoiana Oreavu. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce trei masini s-au ciocnit din cauza unui sofer care a incercat sa intoarca neregulamentar. Traficul a fost blocat timp de doua ore.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )