Libnet.ro
UNICEF

07:00

Opt romani, arestati pentru furturi din buzunare la Turnul Eiffel si Versailles. Cum actionau

România Liberă România Liberă,
Opt romani, arestati pentru furturi din buzunare la Turnul Eiffel si Versailles. Cum actionau

Opt hoti de buzunare romani, suspectati ca fac parte dintr-un clan familial deosebit de activ in zona Turnului Eiffel si Castelului Versailles, au fost arestati marti, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Opt romani, arestati pentru furturi din buzunare la Turnul Eiffel si Versailles

Opt hoti de buzunare romani, suspectati ca fac parte dintr-un clan familial deosebit de activ in zona Turnului Eiffel si Castelului Versailles, au fost arestati marti, a declarat joi o sursa din cadrul politiei, relateaza AFP in pagina electronica.

ANAF a respins Intact Publishing de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu

ANAF ar fi respins, joi, de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing, motivul fiind acela ca organizatorul licitatiei a considerat ca Voiculescu ar vrea sa reintre in proprietatea imobilului, anunta Economica. net, citand surse guvernamentale. ANAF a scos joi la vanzare prima proprietate detinuta de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere de 200 mp situat pe Soseaua Kiseleff. Pretul de pornire al locuintei a fost de 1. 000 lei 320. 000 euro).

INHGA: Cod galben de inundatii pentru raurile din bazinul Cotatcu, in Buzau si Vrancea, pana joi la ora 1.00

O atentionare cod galben de inundatii a fost emisa de hodrologi pentru raurile din bazinul Cotatcu, judetele Buzau si Vrancea, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor.

Coalitia pentru Mediu din Romania, scrisoare deschisa pentru Iohannis si Ponta: Luati masuri urgente pentru a combate agresiunea investitorilor impotriva activistilor de mediu (VIDEO)

Coalitia pentru Mediu din Romania solicita Presedintelui si Prim-Ministrului Romaniei luarea de masuri urgente pentru a garanta securitatea membrilor societatii civile si pentru a combate agresiunea unor invest.

Bulgarii n-au buletine de vot pentru alegerile din toamna. Ce solutie propun autoritatile

Autoritatile din Bulgaria se confrunta cu un deficit de buletine de vot pentru alegerile din toamna, iar solutia ar fi tiparirea lor in Romania, scrie publicatia Novinite. Tipografiile autorizate vor putea sa.

Sanitas solicita majorari salariale cu 10% pentru lucratorii din sanatate, din 1 septembrie

Organizatiile judetene Sanitas au mandatat Biroul Executiv sa negocieze cu Executivul o majorare salariala de minimum 10 la suta pentru angajatii din sanatate din 1 septembrie, potrivit unui comunicat transmis.

Doi administratori ai Alfredo Foods, arestati pentru evaziune de 12 milioane euro

Mihai Cristian Darmanescu si Florin Daniel Nistor, asociati si administratori ai Alfredo Foods, au fost arestati in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala de 12 milioane de euro, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Trei bulgari, arestati pentru instalarea dispozitivelor de copiere a datelor pe ATM-uri

Trei barbati, cetateni bulgari au fost arestati preventiv pentru ca au instalat dispozitive electronice destinate copierii datelor cardurilor bancare pe 3 ATM-uri din Bucuresti.

Scandal FIFA: Lista oficialilor arestati pentru fapte de coruptie

Justitia americana, in colaborare cu cea din Elvetia, a luat in vizor nu mai putin de 14 inalti oficiali FIFA. Unii dintre ei apropiati ai presedintelui Joseph Blatter, acestia sunt acuzati de fapte de coruptie.

LOVITURA pentru Iohannis din partea Diasporei. De ce se opune numirii lui George Maior la Washington

Asociatia Jurnalistilor Romani din America de Nord NARPA) a publicat, miercuri, o scrisoare adresata presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita acestuia sa reconsidere argumentele care au stat la baza nominalizarii fostului director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, pentru postul de ambasador al Romaniei in Statele Unite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )