Libnet.ro
UNICEF

17:00

Se opune PNL unei comisii de ancheta in cazul Calarasi? Crin Antonescu lamureste situatia la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Se opune PNL unei comisii de ancheta in cazul Calarasi? Crin Antonescu lamureste situatia la ora 14.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine de la ora 14. 00 o declaratie de presa pe tema comisiei de ancheta privind cazul Calarasi. continuă pe Adevărul

Ungureanu: infiintarea unei comisii pe cazul Calarasi, politicianism stupid.

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, miercuri, ca prin infiintarea unei comisii parlamentare privind cazul Calarasi se incearca a o suta oara legarea numelui presedintelui Basescu de o ipotetica ilegalitate, conform Mediafax. Potrivit lui Ungureanu, ar trebui expuse creditele acordate in perioada mai 2012 octombrie 2013. Citeste si: Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Calarasi, care urmeaza sa ancheteze achizitia de teren agricol a Ioanei Basescu. Zgonea zice .

Ioan Oltean: infiintarea unei comisii in cazul Calarasi este un abuz

PDL nu va face parte dintr-o eventuala comisie parlamentara in cazul Calarasi, a declarat vicepresedintele democrat-liberal Ioan Oltean, el sustinand ca initiativa este un abuz.

Ioan Oltean, la RFI: Infiintarea unei comisii in cazul Calarasi ar fi un abuz

PDL nu va face parte dintr-o eventuala comisie parlamentara in cazul Calarasi, a declarat la RFI vicepresedintele democrat-liberal Ioan Oltean. El considera un abuz initiativa si spera ca PNL va avea un licar de intelepciune si de minte, pentru a refuza propunerea PSD.

Ponta vrea comisie de ancheta si in cazul Calarasi. Comisia de la Senat se ocupa strict de activitatea CEC

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

Mihai Razvan Ungureanu: infiintarea unei comisii parlamentare pe cazul Calarasi e un gest de un politicianism stupid

Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, spune ca prin infiintarea unei comisii parlamentare privind cazul Calarasi se incearca a o suta oara legarea numelui presedintelui Basescu de o ipotetica.

Liberalii il contrazic pe Victor Ponta. Liderul deputatilor PNL, George Scutaru: Pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei privind cazul Calarasi, suntem dispusi sa discutam

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a declarat miercuri ca pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei parlamentare privind cazul Calarasi anuntata de premierul Victor Ponta. Scutaru a precizat ca are mandat din partea presedintelui Crin Antonescu pentru a face astfel de declaratii. Anuntul vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, marti ca discutat telefonic cu liderul PNL iar acesta si-a dat acordul pentru infiintarea comisiei. Victor Ponta anunta ca PSD si PNL au cerut o noua comisie care sa ancheteze afacerea imobiliara a Ioanei Basescu, dar liberalii sustin ca nu au cerut asa ceva / Ponta, dupa ce a discutat la telefon cu Antonescu: E de acord cu comisia.

Ponta anunta a doua comisie de ancheta in cazul Calarasi.

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Calarasi, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank, transmite Mediafax. Mi-au spus liderii de grup PSD, si de la PNL, si de la PC ca lucreaza la formarea unei comisii comune. ) Liderii de grup vor sa propuna o comisie a Camerei Deputatilor si Senatului care sa ancheteze activitatea tuturor acelor .

Parlamentul face inca o comisie de ancheta pentru cazul Calarasi. Ponta: Presedintele si-a folosit functia pentru interese personale

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

UPDATE Frictiuni in USL pe tema comisiei parlamentare anti-Basescu/ Crin Antonescu si Victor Ponta, intalnire la sediul USL - surse

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a declarat miercuri ca pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei parlamentare privind cazul Calarasi anuntata de premierul Victor Ponta. Scutaru a precizat ca are mandat din partea presedintelui Crin Antonescu pentru a face astfel de declaratii. Tot miercuri, Valeriu Zgonea PSD) a declarat ca decizia de infiintare a comisiei a fost luata de PSD impreuna cu liderii liberali Radu Stroe, Daniel Chitoiu si Mariana Campeanu. Anuntul vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, marti ca discutat telefonic cu liderul PNL iar acesta si-a dat acordul pentru infiintarea comisiei. 00 Premierul Victor Ponta si liderul PNL Crin Antonescu s-au intalnit la sediul USL dupa sedinta de Guvern, sustin surse politice.

Frictiuni in USL pe tema comisiei parlamentare anti-Basescu. Valeriu Zgonea sustine ca Stroe, Chitoiu si Mariana Campeanu au fost de acord cu comisia, Crin Antonescu transmite ca PNL nu si-a dat oficial acordul

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a declarat miercuri ca pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei parlamentare privind cazul Calarasi anuntata de premierul Victor Ponta. Scutaru a precizat ca are mandat din partea presedintelui Crin Antonescu pentru a face astfel de declaratii. Tot miercuri, Valeriu Zgonea PSD) a declarat ca decizia de infiintare a comisiei a fost luata de PSD impreuna cu liderii liberali Radu Stroe, Daniel Chitoiu si Mariana Campeanu. Anuntul vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, marti ca discutat telefonic cu liderul PNL iar acesta si-a dat acordul pentru infiintarea comisiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )