Libnet.ro
UNICEF

22:00

Orange Romania, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange Romania, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat

Tribunalul Bucuresti a admis, in premiera, o actiune privind hartuirea morala la locul de munca si a obligat angajatorul, Orange Romania, la plata unor daune morale de 45. 000 de lei catre un fost angajat. Compania a precizat ca respecta legislatia in. continuă pe Wall-Street Ro

Orange, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi hartuit moral

Tribunalul Bucuresti a admis, in premiera, o actiune privind hartuirea morala la locul de munca si a obligat angajatorul, Orange Romania, la plata unor daune morale de 45. 000 de lei catre un fost angajat. Compania a precizat pentru News. ro ca respecta legislatia in vigoare si ca va face uz de caile de atac in acest caz, decizia nefiind definitiva.

Decizie in premiera luata de Tribunalul Bucuresti: Orange, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi hartuit moral (VIDEO)

Radu Teodor Popescu, fost angajat al Orange, a castigat la Tribunalul Bucuresti procesul in care a cerut de la fostul angajator daune dupa ce a fost hartuit moral timp de 22 de luni. Tribunalul.

Orange obligata la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi hartuit moral

Tribunalul Bucuresti a admis, in premiera, o actiune privind hartuirea morala la locul de munca si a obligat angajatorul, Orange Romania, la plata unor daune morale de 45. 000 de lei catre un fost angajat. Compania a precizat pentru News. ro ca respecta legislatia in vigoare si ca va face uz de caile de atac in acest caz, decizia nefiind definitiva, scrie News. ro.

Verdict socant! Orange Romania trebuie sa plateasca o suma uriasa unui angajat hartuit

Orange ar putea fi obligata sa plateasca o suma importanta de bani unui fost angajat, scrie playtech. roin urma cu ceva vreme, Radu Teodor Popescu, un fost angajat al celor de la Orange Romania, a dat in.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )