Libnet.ro
UNICEF

08:00

in ce orase din Romania s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

B1 B1,
in ce orase din Romania s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

In primele opt luni ale anului 2017 s-a vandut un numar foarte mare de imobile, inclusiv in Bucuresti. Au fost inregistrate, in toata tara, 393. 294 de vanzari de imobile, iar o pa. continuă pe B1

Orasele din Romania in care s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

In primele opt luni ale anului 2017, au fost inregistrate, in toata tara, 393. 294 de vanzari de imobile, informeaza Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

[Infografic] Harta farmaciilor din Romania. Care sunt judetele invadate de marile lanturi

In Romania sunt in jur de 7. 700 de farmacii, iar dintre cele 41 de judete, 11 au mai putin de 100 de farmacii. Cele mai multe unitati se gasesc in Bucuresti, aproape 1. Concurenta dintre marile lanturi se poate observa cel mai bine in Capitala.

Cuba se pregateste de era post Castro. Cine are cele mai mari sanse sa-i succeada liderului de la Havana

In Cuba a inceput lungul proces electoral de sase luni care se va incheia cu alegerea succesorului actualului presedinte, Raul Castro, in virsta de 86 de ani. Primul sau vicepresedinte si numarul doi al guvernului, Miguel Diaz-Canel, 57 de ani, este cotat cu cele mai multe sanse sa-l inlocuiasca pe actualul lider de la Havana.

Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este incredibil ce vor afla localnicii dupa scanare

Situatie unica in Romania. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este vorba de Mizil. Pe ce se bazeaza inovatia? Cat gunoi produci, atat.

Cat de inteligente sunt orasele din Romania

In Romania, conceptul de smart city este inca unul nou, marile orase facand abia in ultimii ani pasi seriosi in acest sens. Desi Bucurestiul a fost pionier, inca din 2007 implementand un sistem de management al traficului, lucrurile au stagnat in ultimii 8 ani, administratia nemaiavand niciun proiect nou de acest tip implementat, singurele initiative fiind cele din domeniul privat. Conceptul a revenit insa pe agenda municipalitatii in Capitala si, in acelasi timp, in ultimii ani, orasele din vestul tarii - Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara - au avansat in acest domeniu. Afla ce proiecte de tip smart city s-au dezvoltat in marile orase din tara si ce planuri au administratiile locale.

Pubela cu cod de bare, inovatia introdusa la Mizil. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara ar urma sa afle cu exactitate cat gunoi au aruncat

Cat gunoi produci, atat platesti este conceptul de colectare a deseurilor implementat in orasul prahovean Mizil, unul dintre cele mai sarace din tara.

eMAG.ro reduceri electrocasnice. Care sunt cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Util pentru studenti: Top 10 cele mai mici chirii din cartierul Militari

Pentru studentii din Bucuresti, cartierul Militari este unul dintre cele mai atractive pentru inchirierea unei locuinte asta atat datorita apropierii de mai multe facultati, cat si accesului facil la mijloacele de transport in comun, in special metrou.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )