Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orasele din Romania in care s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

Antena3 Antena3,
Orasele din Romania in care s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

In primele opt luni ale anului 2017, au fost inregistrate, in toata tara, 393. 294 de vanzari de imobile, informeaza Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai. continuă pe Antena3

in ce orase din Romania s-au vandut cele mai multe imobile in 2017

In primele opt luni ale anului 2017 s-a vandut un numar foarte mare de imobile, inclusiv in Bucuresti. Au fost inregistrate, in toata tara, 393. 294 de vanzari de imobile, iar o pa.

Cat de inteligente sunt orasele din Romania

In Romania, conceptul de smart city este inca unul nou, marile orase facand abia in ultimii ani pasi seriosi in acest sens. Desi Bucurestiul a fost pionier, inca din 2007 implementand un sistem de management al traficului, lucrurile au stagnat in ultimii 8 ani, administratia nemaiavand niciun proiect nou de acest tip implementat, singurele initiative fiind cele din domeniul privat. Conceptul a revenit insa pe agenda municipalitatii in Capitala si, in acelasi timp, in ultimii ani, orasele din vestul tarii - Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara - au avansat in acest domeniu. Afla ce proiecte de tip smart city s-au dezvoltat in marile orase din tara si ce planuri au administratiile locale.

[Infografic] Harta farmaciilor din Romania. Care sunt judetele invadate de marile lanturi

In Romania sunt in jur de 7. 700 de farmacii, iar dintre cele 41 de judete, 11 au mai putin de 100 de farmacii. Cele mai multe unitati se gasesc in Bucuresti, aproape 1. Concurenta dintre marile lanturi se poate observa cel mai bine in Capitala.

Facebook: IMM-urile din Romania care fac comert international ar putea creste numarul locurilor de munca

IMM-urile care fac comert international au mai multa incredere in economie si ar putea creste numarul locurilor de munca, arata un studiu realizat de Facebook, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si Banca Mondiale. Doar un sfert dintre firmele mici romanesti au activitate comerciala la nivel international. Iata principalele puncte prin care mediul online influenteaza capacitatea IMM-urilor de a-si desfasura activitatea comerciala si de a se dezvolta la nivel international.

Ban la ban trage: Castigatorul MARELUI PREMIU de 2,6 milioane euro la Loto este un om de afaceri din Barlad care in 1998 a mai cistigat o data POTUL. in 2012 el a candidat la primaria orasului!

Suspansul a luat sfarsit: s-a aflat cine este castigatorul marelui pot de 12 milioane de la tragerea Loto din 31 august, si de ce acesta intarziase in a-si revendica premiul. Norocosul.

Ban la ban trage: Castigatorul MARELUI PREMIU de 2,6 milioane euro la Loto este un om de afaceri din Barlad care in 1998 a mai castigat o data POTUL. in 2012 el a candidat la primaria orasului!

Suspansul a luat sfarsit: s-a aflat cine este castigatorul marelui pot de 12 milioane de la tragerea Loto din 31 august, si de ce acesta intarziase in a-si revendica premiul. Norocosul.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este incredibil ce vor afla localnicii dupa scanare

Situatie unica in Romania. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este vorba de Mizil. Pe ce se bazeaza inovatia? Cat gunoi produci, atat.

Femei-militar din Romania in misiune in Afganistan (FOTO)

Ioana, Roxana si Daniela sunt trei dintre cele aproximativ 20 de femei-militar din Romania care participa la misiunile pe care Armata Romana, sub egida Aliantei Nord-Atlantice NATO), le desfasoara.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )