Libnet.ro
UNICEF

18:30

Orase sarace. in ce regiuni se gasesc cele mai multe persoane care traiesc doar din venitul minim garantat

Adevărul Adevărul,
Orase sarace. in ce regiuni se gasesc cele mai multe persoane care traiesc doar din venitul minim garantat

Zonele urbane afectate de saracie includ orase mici care se confrunta cu imbatranirea demografica si depopularea, orasele monoindustriale de exemplu orasele miniere), orase agricole sau orase nou infiintate. Va prezentam cateva exemple de orase sarace. continuă pe Adevărul

Scandalul Ashley Madison: Tot mai multe persoane casatorite, in cautare de aventuri

Sute de mii de persoane casatorite si-au facut cont pe site-ul Ashley Madison, saptamana trecuta, in ciuda atacului cibernetic in urma caruia au fost dezvaluite datele personale a milioane de utilizatori ai retelei, a anuntat compania care detine Ashley Madison, Avid Life Media, potrivit BBC News.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

MTV Video Music Awards 2015: Cine au fost castigatorii si care au fost cele mai interesante momente

Interpreta americana Taylor Swift a castigat cele mai multe trofee la MTV Video Music Awards 2015. Gala, care a avut loc duminica seara, a fost dominata de reunirea artistei cu rapperul Kanye West si anuntul facut de acesta, potrivit caruia va candida la alegerile prezidentiale din 2020.

Oferta slaba de locuri de munca. Cine are cele mai mari sanse de angajare in aceasta saptamana in judetul Calarasi

Doar 156 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta saptamana pentru cei peste 8. 000 de someri din judetul Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domneiul constructiilor si confectiilor metalice, 43.

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume.

Cele mai bune imagini cu BlackBerry Venice, primul cu Android

BlackBerry schimba regulile in toamna, iar odata cu 2015 trece la Android. Deocamdata, compania nu a confirmat nimic, dar apar tot mai multe informatii despre modelul Venice, acum si in poze mai bune.

in statistici, numarul cazurilor de insolventa este in scadere. Cu toate acestea, tot mai multe firme cu afaceri de peste un milion de euro isi declara incapacitatea de plata

Potrivit statisticii, numarul firmelor de peste un milion de euro care isi declara incapacitatea de plata este in scadere, insa realiatatea din spatele datelor este alta: tot mai multe firme mari isi.

Tot mai multe firme mari intra in insolventa

Insolventa de care sufera economia romaneasca are efecte perverse. Desi in statistici numarul cazurilor de insolventa este in scadere, in spatele cifrelor se ascunde o situatie alarmanta. Tot mai multe firme cu afaceri de peste 1 milion de euro isi declara incapacitatea de plata, arata o analiza realizata de KeysFin.

Criza imigrantilor. Ce s-a intamplat in Austria dupa ce mai multe tari europene au refuzat sa preia refugiati

Mii de austrieci au iesit in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de imigranti. Gestul vine dupa ce mai multe tari europene au refuzat sa preia refugiati. Mai mult, autoritatile de la Viena au.

Fashion la MTV VMA! Cele mai cool aparitii de pe covorul rosu

De la Kim Kardashian, Miley Cyrus ori Nicki Minaj si pana la Taylor Swift, Britney Spears, Rita Ora sau Selena Gomez, iata vedetele care au bifat cele mai cool aparitii vestimentare la MTV VMA 2015.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )