Libnet.ro
UNICEF

14:30

Orasul Ovidiu trece la scenariul rosu. Masca devine obligatorie in toate spatiile publice

Adevărul Adevărul,
Orasul Ovidiu trece la scenariul rosu. Masca devine obligatorie in toate spatiile publice

In orasul Ovidiu, judetul Constanta, se vor lua mai multe masuri de prevenire a raspandirii SARS-CoV-2 dupa ce incidenta cazurilor de COVID-19 a depasit 31. 000 de locuitori. continuă pe Adevărul

Pucioasa, in scenariul rosu. Masca este obligatorie: Oameni buni, nu e de joaca

Pucioasa a devenit al treilea oras din Dambovita, dupa Targoviste si Titu, care intra in scenariul rosu din cauza numarului mare de imbolnaviri. Orasul, cunoscut pentru apele sulfuroase, a atins rata de 3,73 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Constanta trece in scenariul rosu. Toate scolile vor tine cursurile online, iar masca devine obligatorie in spatiile publice

De la miezul noptii, in orasul Constanta se vor aplica o serie de reguli menite sa previna raspandirea virusului SARS-CoV-2. Luni, 2 noiembrie, in municipiul Constanta s-a depasit indicele de 3 cazuri COVID-19 la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Suceava si alte trei localitati intra in scenariul rosu

Municipiul Suceava si comunele Ipotesti, Dornesti si Ilisesti intra in scenariul rosu. incepand de marti, toate restaurantele, cafenelele, cazinourile si institutiile de spectacole vor fi inchise.

CORONAVIRUS |Vaslui: Un colegiu din Husi trece in scenariul rosu dupa ce opt elevi din trei clase diferite au fost diagnosticati cu COVID-19

Opt elevi ai Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir din Husi au fost testati pozitiv pentru infectia cu nou coronavirus, astfel ca unitatea de invatamant va trece in scenariul rosu pentru doua.

Decizie CNSU: Masca de protectie devine obligatorie in toate judetele in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 depaseste 1,5 la mia de locuitori

Masca de protectie devine obligatorie in toate judetele in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 depaseste 1,5 la mia de locuitori, a decis luni seara Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

COVID-19. Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu Alte 4.938, in scenariul 2

Numarul unitatilor de invatamant in care elevii fac cursuri online scenariul rosu) a depasit 3. 600, arata informatiile centralizate vineri de Ministerul Educatiei. Peste 3. 600 de unitati.

inca o comuna din judetul Buzau, in scenariul rosu. Ce restrictii primesc localnicii

O comuna din judetul Buzau a intrat in scenariul rosu. Este vorba despre Largu, unde incidenta cumulata in ultimele 14 zile a depasit 3 cazuri la 1. 000 de locuitori, fiind de 4,02 la 1. 000 de locuitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )