Libnet.ro
UNICEF

17:00

COVID-19. Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu Alte 4.938, in scenariul 2

B1 B1,
COVID-19. Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu Alte 4.938, in scenariul 2

Numarul unitatilor de invatamant in care elevii fac cursuri online scenariul rosu) a depasit 3. 600, arata informatiile centralizate vineri de Ministerul Educatiei. Peste 3. 600 de unitati. continuă pe B1

Ministerul Educatiei: Peste 3.600 de unitati de invatamant sunt in scenariul online

Numarul unitatilor de invatamant in care elevii fac cursuri online a depasit 3. 600, arata informatiile centralizate vineri de Ministerul Educatiei.

CORONAVIRUS |MEC: Peste 3.100 unitati de invatamant, in scenariul rosu

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a transmis, marti, ca un numar de 3. 107 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, respectiv online, iar 4. 969 sunt in.

Ministerul Educatiei: Aproape 3.400 de scoli din tara sunt in scenariul rosu

Ministerul Educatieia transmis, miercuri, ca aproape 3. 400 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in scenariul rosu, din cauza epidemiei de Covid-19. Totodata, mii de elevi.

Monica Anisie: Avem peste 3.300 de scoli in scenariul rosu in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, s-au luat toate masurile. Pericolul este dincolo de poarta scolii (VIDEO)

Un numar de 3. 393 de scoli din Romania sunt in scenariul rosu, in timp ce 4. 500 de unitati de invatamant din tara se regasesc in scenariul galben, iar alte 9. 300 functioneaza in scenariul verde, a.

COVID-19: Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3.493

Numarul unitatilor de invatamant care au intrat in scenariul rosu a ajuns la 3. 493 de scoli si gradinite la nivel national. De asemenea, 4. 956 de unitasi se afla in Scenariul 2 mixt),.

CORONAVIRUS |Vaslui: Un colegiu din Husi trece in scenariul rosu dupa ce opt elevi din trei clase diferite au fost diagnosticati cu COVID-19

Opt elevi ai Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir din Husi au fost testati pozitiv pentru infectia cu nou coronavirus, astfel ca unitatea de invatamant va trece in scenariul rosu pentru doua.

CORONAVIRUS |Slobozia intra in scenariul rosu, dupa ce a ajuns la o incidenta de 3,12 cazuri la mia de locuitori: Toate scolile trec la invatamantul online (VIDEO)

Numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca, iar tot mai multe orase din tara trec in scenariul rosu. Ultimul municipiu care are o incidenta de peste 3 la mia de locuitori este Slobozia. intr-o.

Orasele care intra in scenariul rosu de miercuri. Anunt in miez de noapte

In contextul pandemiei de coronavirus, situatia devine din ce in ce mai grava in tot mai multe orase din tara. Asadar, alte doua mari orase din Romania trec in scenariul rosu de miercuri, 28 octombrie. Ce orase intra in scenariul rosu de miercuri Dupa ce rata de infectari cu noul coronavirus a depasit pragul de .

COVID-19: Prima statiune montana din Romania care intra in scenariul rosu

Statiunea Predeal intra in scenariul rosu din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Brasov. Decizia vizeaza si.

CORONAVIRUS |Botosaniul, in scenariul rosu. Ce masuri vor fi luate

Municipiul Botosani a intrat, joi, in scenariul rosu, dupa ce incidenta a ajuns la 3. 13 persoane infectate cu noul coronavirus la mia de locuitori. Astfel ca, autoritatile intrunite in Comitetul Judetean.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )