Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban: Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier. A fost un ministru foarte bun (VIDEO)

B1 B1,
Orban: Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier. A fost un ministru foarte bun (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca Florin Citu are toate calitatile necesare pentru a fi propus premier si a demonstrat acest lucru prin activitatea sa anterioara, dar si prin ce a facut in ultimele trei luni si. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, considera ca Florin Citu are toate calitatile pentru a fi propus premier, atat prin cariera anterioara, cat si prin ceea ce a facut in cele trei luni si jumatate ca ministru de Finante. intrebat daca Guvernul Citu va fi mai bun decat Guvernul sau, Orban a spus: Guvernul condus de premierul desemnat este aproape guvernul pe care l-am condus eu.

Unde pot fi tratati pacientii cu coronavirus? Primele 10 cazuri, in eventualitatea in care se vor inregistra atatea, vor ajunge la Institutul Bals, care are toate capacitatile sa ii trateze

Autoritatile au anuntat inca de acum cateva saptamani ca primii 10 pacienti romani diagnosticati cu coronavirus in eventualitatea in care se vor inregistra atatea cazuri in tara noastra) vor fi tratati la Institutul Matei Bals din Bucuresti, cel mai mare spital de boli infectioase din Romania, si au subliniat ca spitalul condus de Adrian Streinu Cercel are toate conditiile pentru a trata eventuali pacienti infectati cu coronavirus.

Orban: Desemnarea lui Citu are ca obiectiv deblocarea situatiei generate de PSD

Desemnarea lui Florin Citu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis are ca obiectiv deblocarea situatiei politice create de PSD, a spus, miercuri seara, Ludovic Orban.

Dacian Ciolos, propus premier de USR. Dan Barna: Vrem sa intram la guvernare, in masura in care se va constitui majoritatea necesara in Parlament (VIDEO)

Dacian Ciolos a fost propunerea pentru postul de premier pe care USR a facut-o in timpul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Dan Barna, dupa discutia cu seful statului de la Palatul.

Sondaj intern al liberalilor. Orban: PNL are peste 30% in Bucuresti

PNL are peste 30% in optiunile bucurestenilor, fiind umar la umar cu PSD, conform unui sondaj, si este deschis la discutii cu alte formatiuni politice, a anuntat, vineri, liderul liberalilor, Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )