Libnet.ro
UNICEF

00:07

ORBAN: Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca avand in vedere ca a depus la CCR o sesizare a unui conflict juridic intre Guvern si Parlament, sa vedem ce motiune de cenzura va fi. El a adaugat ca o motiune de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara si niciun partid sau lider politic nu isi poate bate joc de Legislativ, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Azi am sesizat CCR cu un conflict juridic. Din punctul nostru de vedere, motiunea de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca avand in vedere ca a depus la CCR o sesizare a unui conflict juridic intre Guvern si Parlament, sa vedem ce motiune de cenzura va fi. El a adaugat ca o motiune de cenzura nu poate fi depusa decat in sesiune ordinara si niciun partid sau lider politic nu isi poate bate joc de Legislativ.

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

PF Daniel, suparat pe Monica Anisie: Acest argument e eronat din punctul de vedere al stiintelor educatiei. Ce se intampla cu ora de Religie

Patriarhul Daniel este nemultumit de decizia ministrului Educatiei, Monica Anisie, de a renunta la note in favoarea calificativelor la ora de Religie. Mai mult, el sustine ca aceasta metoda de evaluare ar constitui un afront adus Religiei ca disciplina scolara.

VIDEO Mihai Chirica: Analfabetismul sa nu plece din orasul nostru Ce spune primarul despre acest porumbel

Mihai Chirica, care vrea un nou mandat de primar la Iasi, le promite iesenilor un sistem educativ de prim rang, astfel incat analfabetismul sa nu plece niciodata din orasul nostru. Chirica spune ca a reusit sa scoata acest porumbel pe fondul unei emotii firesti.

Lider Pro Romania:Motiunea de cenzura a PSD are probleme de constitutionalitate

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Tutuianu a afirmat joi ca exista probleme de constitutionalitate la motiunea de cenzura depusa de catre PSD impotriva Guvernului Orban. Acesta a explicat pentru RFI ca motiunea nu poate fi promovata decat intr-o sesiune ordinara a Parlamentului, nu una extraordinara asa cum au facut social-democratii.

Seri de Opera Estivala - Concertele in aer liber continua si in luna septembrie: Ne bucuram sa daruim din sufletul nostru de artisti pentrusufletul atat de generos al publicului nostru iubitor de muzica clasica (VIDEO)

Vesti bune pentru iubitorii de muzica clasica! Acestia se pot bucura in continuare de seria de concerte sustinute in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale. Accesul la concerte se va face cu mini.

Gafa de proportii a primarului Mihai Chirica: Analfabetismul sa nu plece niciodata din orasul nostru

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, fost membru PSD, a facut o gafa incredibila la depunerea candidaturilor PNL pentru alegerile locale. Politicianul s-a incurcat in vorbe si le-a urat copiiilor din oras sa nu mai scape de analfabetism.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )