Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, intrebat daca va candida din nou pentru sefia PNL: Mi-am informat colegii ca am aceasta intentie

Adevărul Adevărul,
Orban, intrebat daca va candida din nou pentru sefia PNL: Mi-am informat colegii ca am aceasta intentie

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca doreste sa candideze pentru functia de presedinte al PNL la Congresul partidului, ca si-a anuntat colegii ca are aceasta intentia si imediat dupa ce va propune declansarea procedurilor pentru convocarea Congresului, va materializa aceasta intentie. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca doreste sa candideze pentru functia de presedinte al PNL la Congresul partidului, ca si-a anuntat colegii ca are aceasta intentia si imediat dupa ce va propune declansarea procedurilor pentru convocarea Congresului, va materializa aceasta intentie.

Ludovic Orban si-a anuntat colegii ca va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, luni, colegii din partid ca vrea sa candideze pentru sefia Partidului National Liberal, la Congresul din anul 2021.

Citu, intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa tragedia de la Bals: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta

Premierul Florin Citu spune ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost implementate in spitale dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt din luna noiembrie. intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa incendiul de vineri de la Institutul Matei Bals, in care au murit 7 oameni, premierul nu a dat un raspuns clar: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta.

Cristina Dorobantu este din nou singura. De ce s-a despartit de iubit

Cristina Dorobantu este din nou singura! Relatia controversata pe care o are cu fostul logodnic al sau continua sa ajunga in acelasi punct. De ce au ajuns din nou la despartire si care e motivul pentru care prezentatoarei de televiziune nu-i merge in dragoste? Cristina Dorobanti s-a despartit de iubit Are succes si se bucura .

Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu. Marele artist a ajuns din nou la spital, in stare grava

Care este acum starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu? Marele actor se afla iar pe patul de spital, in stare grava, avand afectiuni pulmonare, anunta Antena3. ro. Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu Ion Dichiseanu s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitatii scazute din cauza varstei. Acum, actorul in varsta de 87 .

Vlad Voiculescu, intrebat daca ne indreptam spre redeschiderea scolilor: O sa evit sa ma pronunt, intrebati-ma altceva, va rog Decizia finala va fi luata marti, 2 februarie (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a evitat sa se pronunte cu privire la redeschiderea scolilor in actualul context sanitar. Demnitarul a primit o intrebare in acest sens luni seara, pe B1 TV, din partea lu.

Romania, lider la coruptie, din nou: cum stam fata de restul tarilor UE

Indicele de perceptie a coruptiei este cea mai buna referinta stabilita la nivel global pentru a intelege cat de grava este aceasta problema intr-o tara. Din pacate, fara sa.

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideala pentru a te casatori

Expertii in numerologie spun ca ea poate prezice care sunt zilele nefaste, dar si cele mai norocoase dintr-un an. Numerologia nu se este insa despre zodii, ci se bazeaza pe matematica. Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii Astfel, cifrele de la 1 la 9 pot da informatii despre personalitate, scopuri etc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )