Libnet.ro
UNICEF

17:46

La Ordinea Zilei. Am stat in strada pentru ca Mihai Razvan Ungureanu se dadea cu toate alifiile

Antena3 Antena3,
La Ordinea Zilei. Am stat in strada pentru ca Mihai Razvan Ungureanu se dadea cu toate alifiile

Ionela Danciu, o voce cunoscuta a societatii civile, a comentat alaturi de invitatii emisiunii La Ordinea Zilei, cele mai importante subiecte ale momentului, inclusiv posibilitatea ca Mihai Razvan Ungureanu sa. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Daca UNPR va vota pentru Mihai Razvan Ungureanu la SIE, probabil intram intr-o alta etapa de colaborare

PSD vrea sa continue guvernarea, dar nu in orice conditii iar daca UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE), atunci probabil ca se va intra intr-o alta etapa de colaborare, a afirmat.

Parlamentul va vota marti nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE

ACTUALIZARE 17:47 Zgonea: Daca nu se intruneste cvorumul pentru Ungureanu, anunt data si locul urmatoarei sedinte Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, ca in situatia neintrunirii cvorumului pentru sedinta de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, presedintele Camerei trebuie sa declare inchisa sedinta si sa anunte data si locul urmatoarei sedinte. * ACTUALIZARE 17:44 Rovana Plumb: PSD nu participa la sedinta privind nominalizarea lui Ungureanu * Tariceanu: Nu putem accepta unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai fostului presedinte in fruntea SIE.

Parlamentarii voteaza maine, la ora 17.00, nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului va vota marti, la ora 17,00, nominalizarea liberalului Mihai-Razvan Ungureanu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE), au declarat.

Mihai Razvan Ungureanu, despre votul de marti pentru functia de director SIE: Merg cu sentimentul de profunda responsabilitate (VIDEO)

Mihai Razvan Ungureanu a declarat luni, facand referire la votul de marti privind alegerea sa in functia de director SIE, ca merge la acest vot cu sentimentul de profunda responsabilitate, informeaza B1.

Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat marti, la ora 11.00, in Comisia SIE

UPDATE - Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat maine, la ora 11. 00, in Comisia SIE. Social democratii sunt cei care au majoritatea in aceasta comisie, 3 membri, in timp ce PNL are doar doi membri. Lui Mihai Razvan.

Maine, la ora 17:00, Plen pentru votarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Plenul reunit al Parlamentului se va reuni marti la ora 17,00 pentru a decide asupra nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE.

Nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE: Parlamentul se reuneste in plen comun marti, la ora 17:00

Cele doua camere parlamentare se reunesc in plen marti, la ora 17:00, pentru a vota asupra nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe, informeaza surse parlamentare. Comisia de control SIE are timp pana atunci sa dea avizul necesar procedural.

Rovana Plumb, dupa sedinta Biroului Permanent: PSD nu sustine nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. Este facuta intr-un mod total netransparent, fara sa existe o consultare

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, care a preluat conducerea partidului in lipsa lui Victor Ponta, a declarat luni ca in sedinta Biroului Permanent a partidului de luni s-a decis ca social-democratii nu sustin nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informatii Externe, sustinand ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu a fost facuta intr-o maniera netransparenta.

Parlamentul va vota marti numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE

ACTUALIZARE 14:47 Plenul reunit al Parlamentului se va reuni marti la ora 17. 00 pentru a decide asupra nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, au precizat surse parlamentare, potrivit surselor din presa. * Tariceanu: Nu putem accepta unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai fostului presedinte in fruntea SIE * Rovana Plumb: PSD nu il sustine pe MRU la sefia SIE.

Secvential: Pacatele lui Mihai Razvan Ungureanu

Adrian Ursu a prezentat, duminica, la Secvential o lista cu cele care pot fi cele mai mari pacate ale lui Mihai Razvan Ungureanu. Socotiti si dumneavoastra care e cel mai mare pacat al sau. Tradarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )