Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ordonanta 13 de modificare a codurilor penale a fost respinsa in Senat (VIDEO)

B1 B1,
Ordonanta 13 de modificare a codurilor penale a fost respinsa in Senat (VIDEO)

Senatorii au aprobat, in plen, proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017 inregistrandu-se 100 voturi pentru, noua abtineri si unul. continuă pe B1

OUG 14, cea care abroga ordonanta 13, adoptata in Comisia juridica a Camerei. Nicolicea avertizeaza: Legea de respingere a OUG 13 ar putea fi declarata neconstitutionala. Opozitia sa-si asume!

Deputatii juristi au aprobat proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care a abrogat controversata ordonanta 13 de modificare a legislatiei penale. Totusi, presedintele Comisie, Eugen Nicolicea, a atras.

Predoiu va elabora un proiect de lege al PNL privind adaptarea Codurilor penale la deciziile CCR

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat ca a primit din partea partidului sarcina sa elaboreze un proiect de introducere a solutiilor Curtii Constitutionale in corpul Codurilor penale, adaugand ca acesta ar putea fi gata in maximum 10 zile.

Grindeanu, noi precizari: Ordonanta 13 nu a fost comunicata foarte bine. Am hotarat sa o abrogam pentru ca lucrurile mergeau spre o divizare nesanatoasa

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, ca ordonanta de urgenta care modifica legislatia penala a fost retrasa pentru ca diviza tara, nu pentru ca ar fi fost anumite aspecte problematice ale acestei.

Tariceanu, despre audierea ministrilor in dosarul OUG 13: Suntem unicat; procuratura ancheteaza deciziile politice ale Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni, la Parlament, referitor la faptul ca mai multi ministri au fost audiati la DNA privind elaborarea OUG 13 de modificare a Codurilor penale, ca Romania este un unicat in.

OUG 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen.

Uber vs. taxi, faza pe Cluj: ordonanta prin care erau oprite serviciile a fost respinsa

Dupa debutul Uber in Cluj,Asociatia de Monitorizare Taxi Transilvania a incercat sa blocheze serviciile. Mai mult,Tribunalul Specializat din Cluj a decis anul trecut ca Uber desfasoara servicii de transport, incalca legislatia in vigoare, de aceea trebuie suspendata activitatea.

Sorin Grindeanu, marturisiri surprinzatoare la Bruxelles despre Ordonanta 13

Sorin Grindeanu a facut o marturisire surprinzatoare la Bruxelles, in timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o in fata jurnalistilor romani, scrie Digi24 . El a recunoscut ca adoptarea ordonantei 13 NU a fost o decizie corecta si a apreciat.

Tutuianu, PSD Dambovita: CCR ne arata ca Guvernul a avut dreptate cand a emis Ordonanta 13

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca CCR a aratat ca Guvernul Romaniei a avut dreptate cand a emis OUG 13, pentru ca in tot mai multe instante din tara se constata ca infractiunea de abuz in serviciu a fost dezincriminata si ca nu mai poate fi tras nimeni la raspundere penala.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )