Libnet.ro
UNICEF

01:06

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Lumea trebuie sa se pregateasca de o eventuala pandemie

România Liberă România Liberă,
Organizatia Mondiala a Sanatatii: Lumea trebuie sa se pregateasca de o eventuala pandemie

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut apel, luni, ca lumea sa faca mai mult pentru a se pregati p. continuă pe România Liberă

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Lumea trebuie sa se pregateasca de o eventuala PANDEMIE

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus,a avertizat, luni, ca lumea trebuie sa se pregateasca pentru o eventuala pandemie cu noul coronavirus. Afirmatia.

Coronavirus: Lumea trebuie sa se pregateasca de o eventuala pandemie, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) a avertizat lumea, luni, sa se pregateasca de o eventuala pandemie cu noul coronavirus, scrie Le Figaro. Summary.

Lumea trebuie sa se pregateasca pentru o eventuala pandemie ADN-ul coronavirusului nu s-a schimbat in mod semnificativ (OMS)

Directorul general al OMS a cerut luni lumii sa se pregateasca pentru o eventuala pandemie generata de noul coronavirus, apreciind drept foarte preocupanta . ) cresterea brusca de noi cazuri in Italia, Coreea de Sud si Iran, scrie AFP.

Epidemia de coronavirus: Organizatia Mondiala a Sanatatii, ingrijorata de cazurile din afara Chinei fara o legatura epidemiologica clara

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si-a exprimat vineri ingrijorarea fata de cazurile de infectare cu noul coronavirus din afara Chinei, unele fara o legatura epidemiologica clara, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )