Libnet.ro
UNICEF

19:00

Organizatia PNL Satu Mare, care il reprimise de curand pe Tariceanu in partid, a fost dizolvata

Adevărul Adevărul,
Organizatia PNL Satu Mare, care il reprimise de curand pe Tariceanu in partid, a fost dizolvata

Biroul Permanent National al PNL a decis in sedinta de luni dizolvarea Biroului Judetean Satu Mare. Decizia vine dupa ce membrii Biroului Judetean au acceptat adeziunea lui Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Adevărul

PNL a votat impotriva unei aliante cu PSD: Tariceanu, dat afara din sedinta liberalilor, iar organizatia PNL Satu Mare, dizolvata

Biroul Politic National al PNL a decis, luni, prin vot, dizolvarea organizatiei liberale dinSatu Mare, organizatie care in urma cu patru zile l-a reprimit pe Calin Popescu-Tariceanu in partid.

PNL a votat impotriva unei aliante cu PSD: Tariceanu, dat afara din sedinta liberalilor, iar organizatia PNL Satu Mare, dizolvata (VIDEO)

Biroul Politic National al PNL a decis, luni, prin vot, dizolvarea organizatiei liberale dinSatu Mare, organizatie care in urma cu patru zile l-a reprimit pe Calin Popescu-Tariceanu in partid.

Alegeri parlamentare partiale: Ovidiu Silaghi (PSD-PC-UNPR) a castigat fotoliul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare

Fostul presedinte al PNL Satu Mare Ovidiu Silaghi, candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC pentru postul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, a obtinut aproape jumatate din voturile exprimate in zona respectiva din judet, conform sondajului exit-poll comandat de PNL, transmite satumareonline. ro.

Ovidiu Silaghi a castigat alegerile in colegiul din Satu Mare

Ovidiu Silaghi, care a candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, a castigat alegerile parlamentare partiale pentru mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, informeaza Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu, dat afara din sedinta PNL. Organizatia de la Satu Mare, dizolvata

Calin Popescu Tariceanu a iesit, luni dupa-amiaza, din sedinta liderilor PNL, mentionand ca BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a sustinut ca fostul premier liberal nu mai este, acum, membru in PNL, informeaza Mediafax. Totodata Biroul Politic National al PNL a decis, luni, prin vot, dizolvarea organizatiei liberale din Satu Mare, organizatie care in urma cu patru zile l-a reprimit pe Calin Popescu-Tariceanu in partid.

Crosul Tineretului, de Zilele Orasului Satu Mare. Cine poate participa

Directia Judeteana de Sport si Tineret Satu Mare, in parteneriat cu Primaria Municipiului Satu Mare si Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare , organizeaza in data de 31 mai Crosul Tineretului.

Holocaustul din Romania, dupa 70 de ani. Monument dedicat evreilor deportati din Satu Mare

Evreii dusi la Auschwitz din nordul Transilvaniei, in mai 1944, sunt omagiati prin dezvelirea unor placi comemorative in 11 gari din regiune, unde s-au format garniturile de tren care au transportat evreii spre lagarul de exterminare. La Satu Mare manifestarile incep la ora 12.

VIDEO Alegeri partiale 2014. Dan Diaconescu, la Satu Mare: Cred ca aici se va intampla diseara o minune. USL-ul va disparea definitiv de pe scena politica

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile partiale 2014 din Colegiul II Satu Mare a votat duminica, 25 mai, la Scoala Ion Creanga. Acesta este convins ca in aceasta seara la Satu Mare se va intampla o minune care va duce la disparitia definitiva a USL-ului de pe scena politica.

Alegeri partiale 2014. Ovidiu Silaghi a castigat in Colegiul II Satu Mare, potrivit unui sondaj facut la iesirea de la urne

Ovidiu Silaghi a castigat alegerile partiale parlamentare 2014 din Colegiul 2 Satu Mare, conform unui sondaj realizat la iesirea de la urne in cursul zilei de duminica, 25 mai.

Aproximativ 1.000 de cadre MAI, angrenate in alegeri, in Satu Mare

926 angajati ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenati duminica, 25 mai, in judetul Satu Mare, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si pentru protectia celor 334 de sectii de votare, pe timpul alegerilor pentru Parlamentul European, precum si a alegerilor partiale pentru Camera Deputatilor si Senat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )