Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ovidiu Silaghi a castigat alegerile in colegiul din Satu Mare

România Liberă România Liberă,
Ovidiu Silaghi a castigat alegerile in colegiul din Satu Mare

Ovidiu Silaghi, care a candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, a castigat alegerile parlamentare partiale pentru mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ponta: Ovidiu Silaghi a castigat categoric colegiul din Satu Mare

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, duminica seara, dupa alegerile pentru PE, ca fostul liberal Ovidiu Silaghi, pe care l-a numit candidatul USL, a castigat categoric colegiul pentru Camera.

Alegeri partiale 2014. Ovidiu Silaghi a castigat in Colegiul II Satu Mare, potrivit unui sondaj facut la iesirea de la urne

Ovidiu Silaghi a castigat alegerile partiale parlamentare 2014 din Colegiul 2 Satu Mare, conform unui sondaj realizat la iesirea de la urne in cursul zilei de duminica, 25 mai.

Rezultate finale: Ovidiu Silaghi a obtinut mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare cu 35,96%

Ovidiu Silaghi, care a candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, a castigat alegerile parlamentare partiale pentru mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, obtinand 35,96% din voturi, potrivit rezultatelor.

Alegeri parlamentare partiale: Ovidiu Silaghi (PSD-PC-UNPR) a castigat fotoliul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare

Fostul presedinte al PNL Satu Mare Ovidiu Silaghi, candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC pentru postul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, a obtinut aproape jumatate din voturile exprimate in zona respectiva din judet, conform sondajului exit-poll comandat de PNL, transmite satumareonline. ro.

Ovidiu Silaghi a castigat mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare. Mihnea Costoiu, ales senator de Gorj cu 51%

Candidatul PSD-UNPR-PC in Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor, Ovidiu Silaghi, a obtinut aproape jumatate din voturile exprimate in zona respectiva din judetul Satu Mare, conform exit-poll-urilor. in Colegiul 2.

Satmarenii pot vedea avioane ultrausoare in actiune, la mitingul aviatic programat in aceast weekend la Aeroportul International din Satu Mare

Impatimitii sporturilor cu parapanta, paramotorul si paratrike sunt asteptati in perioada 16-18 mai la Aeroportul International din Satu Mare la Mitingul parapantistic. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc in data de 16 mai, la ora 17. Intrarea la eveniment este gratuita.

Nationalistii flamanzi au castigat alegerile legislative din Belgia

Nationalistii flamanzi sunt marii castigatori ai alegerilor legislative de duminica din Belgia cu aproximativ o treime din voturi in Flandra .

Ovidiu Silaghi revine in Parlament, cu tot cu dosar

Candidat sub sigla PSD+UNPR+PC, fostul ministru liberal al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a castigat alegerile partiale din Colegiul 2 Satu Mare, cu 35,96%. Pe locul doi s-a situat, potrivit rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Judetean Satu Mare, candidatul UDMR, Nagy Szabolcs 28,52%). Prin revenirea in Parlamentul Romaniei, Silaghi inregistreaza o premiera: este primul candidat care s-a batut pe mandatul pe care chiar el l-a abandonat acum cateva luni.

Alegeri partiale 2014. Live text: Alegatorii din Colegiul II Satu Mare isi aleg candidatii pentru Camera Deputatilor

Alegeri partiale 2014, Satu Mare. Aproape 66. 000 de alegatori din Colegiul 2 Satu Mare sunt asteptati duminica la urne, la alegerile partiale 2014, pentru a-si desemna reprezentantul in Camera Deputatilor, postul fiind vacant din decembrie 2013, cand Ovidiu Silaghi a devenit europarlamentar.

Tabara gratuita pentru elevii si studentii cu dizabilitati din Satu Mare. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret DJST) Satu Mare organizeaza o tabara gratuita pentru prescolari, elevii si studentii cu dizabilitati, impreuna cu asistentii personali si asistentii personali profesionisti din judetul Satu Mare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )