Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta: Ovidiu Silaghi a castigat categoric colegiul din Satu Mare

Antena3 Antena3,
Ponta: Ovidiu Silaghi a castigat categoric colegiul din Satu Mare

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, duminica seara, dupa alegerile pentru PE, ca fostul liberal Ovidiu Silaghi, pe care l-a numit candidatul USL, a castigat categoric colegiul pentru Camera. continuă pe Antena3

Ovidiu Silaghi a castigat alegerile in colegiul din Satu Mare

Ovidiu Silaghi, care a candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, a castigat alegerile parlamentare partiale pentru mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, informeaza Mediafax.

Alegeri partiale 2014. Ovidiu Silaghi a castigat in Colegiul II Satu Mare, potrivit unui sondaj facut la iesirea de la urne

Ovidiu Silaghi a castigat alegerile partiale parlamentare 2014 din Colegiul 2 Satu Mare, conform unui sondaj realizat la iesirea de la urne in cursul zilei de duminica, 25 mai.

Ovidiu Silaghi a castigat mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare. Mihnea Costoiu, ales senator de Gorj cu 51%

Candidatul PSD-UNPR-PC in Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor, Ovidiu Silaghi, a obtinut aproape jumatate din voturile exprimate in zona respectiva din judetul Satu Mare, conform exit-poll-urilor. in Colegiul 2.

Rezultate finale: Ovidiu Silaghi a obtinut mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare cu 35,96%

Ovidiu Silaghi, care a candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, a castigat alegerile parlamentare partiale pentru mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, obtinand 35,96% din voturi, potrivit rezultatelor.

Alegeri parlamentare partiale: Ovidiu Silaghi (PSD-PC-UNPR) a castigat fotoliul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare

Fostul presedinte al PNL Satu Mare Ovidiu Silaghi, candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC pentru postul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, a obtinut aproape jumatate din voturile exprimate in zona respectiva din judet, conform sondajului exit-poll comandat de PNL, transmite satumareonline. ro.

Ovidiu Silaghi revine in Parlament, cu tot cu dosar

Candidat sub sigla PSD+UNPR+PC, fostul ministru liberal al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a castigat alegerile partiale din Colegiul 2 Satu Mare, cu 35,96%. Pe locul doi s-a situat, potrivit rezultatelor finale anuntate de Biroul Electoral Judetean Satu Mare, candidatul UDMR, Nagy Szabolcs 28,52%). Prin revenirea in Parlamentul Romaniei, Silaghi inregistreaza o premiera: este primul candidat care s-a batut pe mandatul pe care chiar el l-a abandonat acum cateva luni.

VIDEO Alegeri europarlamentare/ partiale 2014. Live text: Ovidiu Silaghi si Niels Schnecker au votat la Odoreu: Am votat pentru o Europa unita

Ovidiu Silaghi, candidatul aliantei PSD+PC+UNPR pentru un loc de deputat in Colegiul II, a votat duminica, 25 mai, la Odoreu, alaturi de consilierul sau, Niels Schnecker, fostul sef de campanie a lui Crin Antonescu. Cei doi au declarat ca au votat pentru o Europa unita.

Nationalistii flamanzi au castigat alegerile legislative din Belgia

Nationalistii flamanzi sunt marii castigatori ai alegerilor legislative de duminica din Belgia cu aproximativ o treime din voturi in Flandra .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )