Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tabara gratuita pentru elevii si studentii cu dizabilitati din Satu Mare. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Adevărul Adevărul,
Tabara gratuita pentru elevii si studentii cu dizabilitati din Satu Mare. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret DJST) Satu Mare organizeaza o tabara gratuita pentru prescolari, elevii si studentii cu dizabilitati, impreuna cu asistentii personali si asistentii personali profesionisti din judetul Satu Mare. continuă pe Adevărul

Un roman cu dizabilitati din Italia, tinut intr-o inchisoare la 8 luni dupa ordinul de eliberare

Un roman cu dizabilitati din Italia, in varsta de 28 de ani, este detinut intr-o inchisoare din Milano desi ar fi trebuit transferat intr-un spital inca de acum opt luni. Disperat, romanul a incercat de.

Ministrul Fondurilor Europene a semnat zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a semnat, joi, la Timisoara, zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania, cu o valoare totala de aproximativ 103 milioane de lei.

Tariceanu: Sunt membru PNL, iar calitatea nu poate fi contestata. Colegii din Satu Mare mi-au facut aceasta propunere (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a confirmat, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca este din nou membru al Partidului National Liberal. Acesta a precizat ca a participat la sedinta Biroul.

Elevii unui liceu din Constanta au castigat 34 de medalii la un concurs organizat de NASA

Avem stele pe pamant romanesc. Si stralucesc pana peste ocean. Elevii de la Colegiul Mircea cel Batran din Constanta continua sa faca furori in statiile NASA din Statele UNite ale Americii. Elevii au.

Banca Mondiala a aprobat un imprumut de 750 milioane euro pentru modernizarea finantelor publice din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat un imprumut in valoare de 750 milioane euro pentru Romania, destinat modernizarii finantelor publice si imbunatatirii functionarii pietelor cheie, parte a noii strategii de parteneriat cu statul roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )