Libnet.ro
UNICEF

21:30

Elevii unui liceu din Constanta au castigat 34 de medalii la un concurs organizat de NASA

Antena3 Antena3,
Elevii unui liceu din Constanta au castigat 34 de medalii la un concurs organizat de NASA

Avem stele pe pamant romanesc. Si stralucesc pana peste ocean. Elevii de la Colegiul Mircea cel Batran din Constanta continua sa faca furori in statiile NASA din Statele UNite ale Americii. Elevii au. continuă pe Antena3

Italia: Un copil roman de un an a cazut de la balconul unui bloc din Milano

Un copil roman de numai un an a cazut de la etajul al treilea al unui bloc din orasul italian Milano. Copilul a fost preluat de ambulanta si a fost transportat in stare grava la Spitalul Niguarda din Milano,.

Strategia lui Mazare: Portul Constanta, castigat la masa verde

Primarul Radu Mazare nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare FNSP) asa ca a adoptat o alta strategie. Edilul vrea sa castige razboiul luptand cu cei mici mai intai.

Incendiu intr-o gradinita din Constanta

Ieri dimineata, echipajele de pompieri ale Detasamentului de pompieri Constanta-Oras au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric general, amplasat in curtea Gradinitei cu Program Prelungit Perlutele Marii de pe str. Mihai Viteazu nr. 56 din municipiul Constanta. Fortele de interventie au actionat operativ, limitand pagubele.

Deficit de personal si spatii in cresele din Constanta

Inscrierile la crese si gradinite sunt in plina desfasurare. Daca la gradinite activitatea de inscriere este una echilibrata, in cazul copiilor mai mici de trei ani s-a depasit inca din primele zile numarul de locuri disponibile in raport cu cererile depuse.

Detinutul evadat de la Penitenciarul Jilava, prins de politistii din Ilfov in fata unui bloc din Bucuresti

Detinutul evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava, unde ispasea o pedeapsa de doi ani pentru furt calificat,a fost prins, noaptea trecuta, de politistii de la IPJ Ilfov. Barbatul a fost gasit in Bucuresti, in fata unui bloc din Sectorul 3.

Apple este subiectul unui proces din cauza problemelor cu iMessage

Din cauza faptului ca foarte multi de iPhone s-au plans de mesaje in format iMessage care nu au ajuns la destinatie, Apple e data in judecata. in ultimele luni au aparut tot mai multe rapoarte de utilizatori care se plangeau de probleme cu primirea de mesaje in format iMessage. in principal, era vorba de utilizatori de iPhone care au trecut la alta platforma, dar au uitat sa-si dezactiveze serviciul pe fostul telefon, ramand practic respectivul numar asociat cu iMessage in [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )