Libnet.ro
UNICEF

01:05

Organizatorii concertului Robbie Williams, AMENDATI. Ce suma au de platit

România Liberă România Liberă,
Organizatorii concertului Robbie Williams, AMENDATI. Ce suma au de platit

Organizatorii concertului lui Robbie Williams au fost amendati cu 10. 000 de lei de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, pentru comportament incorect in relatia cu consumatorii, intrucat nu au asigurat suficiente puncte de vanzare a produselor alimentare si a bauturilor. continuă pe România Liberă

Organizatorii concertului lui Robbie Williams, amendati cu 10.000 lei pentru comportament incorect

Organizatorii concertului lui Robbie Williams au fost amendati cu 10. 000 de lei de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, pentru comportament incorect in relatia cu consumatorii, intrucat.

10.000 lei amenda pentru organizatorii concertului lui Robbie Williams

Organizatorii concertului cantaretului Robbie Williams au fost amendati cu 10. 000 de lei, a anuntat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Cele doua firme organizatoare ale concertului lui.

ANPC: 10.000 lei amenda pentru organizatorii concertului lui Robbie Williams

Cele doua firme organizatoare ale concertului lui Robbie Williams la Bucuresti au fost amendate cu 10. 000 lei de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) pentru un comportament incorect in relatia cu consumatorii, neasigurand suficiente puncte de vanzare a produselor alimentare si a bauturilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )