Libnet.ro
UNICEF

05:30

Oscar 2016: Grandioasa ceremonie a inregistrat cea mai mica audienta din ultimii opt ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Oscar 2016: Grandioasa ceremonie a inregistrat cea mai mica audienta din ultimii opt ani VIDEO

Gala premiilor Oscar 2016 a fost urmarita de 34,3 milioane de americani, cea mai mica audienta din ultimii opt ani. Cu toate acestea, Oscarul ramane cel mai vizionat show de decernare a premiilor al anului, potrivit Huffington Post. continuă pe Adevărul

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

Premiile Oscar 2016: Live text cu cel mai important eveniment al cinematografiei

Premiile Oscar 2016 vor fi live la Digi 24 si pe site-ul Playtech le veti putea urmari in format live text, incepand cu ora 1:20. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si va fi difuzata live, pe Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora [].

Premiile Oscar 2016: Spotlight, premiul pentru cel mai bun film

Spotlight a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au mai fost nominalizateThe Big Short,Bridge of Spies,Brooklyn,Mad Max: Fury Road,The Martian,The Revenant,Room. Spotlight spune povestea incredibila, dar adevarata, a echipei [].

Premiile Oscar 2016 Live: Inarritu, premiat din nou. Cine sunt castigatorii de pana acum

Premiile Oscar 2016 sunt live la Digi 24 si mai jos le puteti urmari si in format live text. 48Brie Larsona primit premiul Oscar 2016. Este castigatoare la categoria cea mai buna actrita cu rolul ei din The Room. 37Cel mai bun regizoreste Alejandro Innaritu, pentru Revenant. Innaritu a castigat si anul trecut, pentru Birdman.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

Premiile Oscar 2016: Ex Machina, premiul pentru cele mai bune efecte vizuale

Ex Machina a primit premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. 4 Ex Machina a castigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale in detrimentul Mad Max, Star Wars, The Martian si The Revenant [].

Marele castigator al premiilor Oscar 2016: Leonordao Di Caprio

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. UPDATE Discursul lui Leonardo DiCaprio din postrura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat vine dupa sase nominalizari nefinalizate intr-un premiu. De data aceasta, DiCaprio a impresionat si cu un [].

LIVE TEXT Oscar 2016: Va fi sau nu anul lui DiCaprio? Ramane de vazut

Oscar 2016. Cel mai asteptat moment de la Hollywood a sosit, cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar urmand sa inceapa in doar cateva ore. Care vor fi castigatorii si cum va decurge grandioasa gala hollywoodiana aflati in aceasta noapte, pe adevarul. ro.

Oscar 2016: Vedete prost imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

Toate actritele s-au straduit sa arate cat mai bine la gala din acest an prilejuita de decernarea premiilor Oscar, dar unele au ratat tocmai din prea mult entuziasm. Cea mai criticata a fost Heidi Klum, care a ales o rochie Marchesa considerata total nepotrivita pentru ceremonie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )