Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un ostatic croat a fost decapitat de reteaua terorista Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
Un ostatic croat a fost decapitat de reteaua terorista Statul Islamic

Reteaua terorista Statul Islamic a decapitat un ostatic croat care fusese capturat in nordul Egiptului, organizatia fundamentalista sunnita prezentand imagini ale cadavrului, informeaza site-ul postului Al-Arabiya. continuă pe Adevărul

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat, miercuri, decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt, prezentand si imagini ale victimei, scrie site-ul Al-Arabiya. Ostaticul croat, Tomislav Salopek, a fost rapit.

Islamist roman suspectat de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, cautat in Bulgaria

Serviciile de securitate din Bulgaria cauta un cetatean roman si o tanara din Franta suspectati de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, informeaza Televiziunea publica bulgara BNT).

Un cetatean croat a fost decapitat de ISIS

Un cetatean croat, capturat luna trecuta de teroristii ISIS din nordul Egiptului, a fost decapitat, scrie presa internationala. Gruparea terorista a postat imaginile executiei pe internet. Barbatul de 30 de ani.

Statul Islamic a inventat o noua metoda brutala de executie: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe

De-a lungul vremii, Statul Islamic a dat publicitatii imagini infioratoare cu executii: decapitari, arderi de vii si inecari in custi de fier. Acum, gruparea terorista a dezvaluit o noua metoda brutala de a ucide oamenii: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe ingropate care apoi sunt detonate.

VIDEO Statul Islamic a inventat o noua metoda brutala de executie: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe

De-a lungul vremii, Statul Islamic a dat publicitatii imagini infioratoare cu executii: decapitari, arderi de vii si inecari in custi de fier. Acum, gruparea terorista a dezvaluit o noua metoda brutala de a ucide oamenii: condamnatii sunt ingenuncheati pe bombe ingropate care apoi sunt detonate.

Atentatele din estul Irakului, revendicate de gruparea terorista Stat Islamic

Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat cele doua atentate din provincia irakiana Diyala, produse luni, care s-au soldat cu cel putin 58 de morti si 100 de raniti.

Un barbat din New Jersey a fost arestat pentru sustinerea Statului Islamic

Un barbat din statul New Jersey nord-estul SUA) a fost arestat si inculpat pentru sustinerea gruparii teroriste Statul Islamic prin furnizarea de servicii si recrutarea altor membri, a anuntat luni Departamentul.

Statul Islamic planuia asasinarea Reginei Elisabeta a II-a si a printului Charles: Planul, care urma sa fie pus in aplicare pe 15 august, a fost dejucat de Scotland Yard si de MI5

Statul Islamic planuia asasinarea reginei Elisabeta a II-a si a printului Charles. Complotul trebuia sa aiba loc cu ocazia ceremoniilor care au marcat incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, dar a fost.

Presa: Roman banuit de legaturi cu Statul Islamic, cautat in Bulgaria

Masurile de securitate din Bulgaria au fost intarite in locurile publice frecventate mai des de mai multe persoane, dupa informatii potrivit carora politia cauta doua persoane suspectate de legaturi cu Statul Islamic, a informat televiziunea bulgara bTV, citata de novinite. com.

Jeb Bush: Hillary Clinton poarta o parte din vina pentru dezvoltarea organizatiei extremiste Statul Islamic

Jeb Bush, candidat la investitura republicana pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, a atacat-o marti pe favorita taberei democrate, Hillary Clinton, acuzand-o ca poarta o parte din vina in ceea ce priveste dezvoltarea organizatiei extremiste sunnite Statul Islamic SI), relateaza Reuters in pagina electronica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )