Libnet.ro
UNICEF

23:00

Otelul, tot mai aproape de esalonul secund

Online Sport Online Sport,
Otelul, tot mai aproape de esalonul secund

Otelul a remizat cu FC Brasov, duminica, scor 1-1, intr-un meci din cadrul etapei a XX-a a Ligii 1. Galatenii au controlat partida in primele 60 de minute, concretizand prin Laurentiu Iorga 9), ca spre final sa tremure pentru 1 punct, dupa eliminarea mijlocasului din Ciad, Altama Sanaa. Marian Constantinescu a punctat pentru formatia brasoveana. continuă pe Online Sport

Nationala Romaniei, tot mai aproape sa lase Adidas pentru Joma

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal negociaza cu reprezentantii Joma, firma spaniola fiind aproape de a deveni noul sponsor tehnic al primei rezentantive a Romaniei. In prezent, tricolorii sunt imbracati de Adidas, colaborare care dateaza din 1970, de la Mondialul din Mexic.

Romania, tot mai atractiva pentru straini: aproape 2 milioane de turisti ne-au vizitat tara

Romania este tot mai atractiva pentru turistii straini. Dovada este si cresterea numarul lor tot mai mare, la peste 1,9 milioane de straini care ne-au vizitat tara in 2014, dupa o crestere cu 11,5% fata de 2013.

Ignoranta poate sa ucida! Tot mai multi romani isi pun copiii in pericol refuzand sa-i vaccineze

Unii nu stiu cum sa faca sa stea departe de spitale, altii isi pun copiii in pericol cu buna. nestiinta. Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze copiii. in ultimele luni, a luat amploare.

Papa Francisc este tot mai popular in SUA

Papa Francisc este din ce in ce mai popular in Statele Unite ale Americii unde se va deplasa in septembrie), atat in randurile catolicilor, cat si printre restul populatiei, arata un sondaj al institutului Pew Research Center, publicat ieri si citat de AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )