Libnet.ro
UNICEF

23:30

Otrava din pamantul Romaniei: Primul pas pentru curatarea solurilor toxice

Adevărul Adevărul,
Otrava din pamantul Romaniei: Primul pas pentru curatarea solurilor toxice

In august 2015, Guvernul a adoptat prima Strategie Nationala privind Siturile Contaminate si Potential Contaminate din istoria Romania. Obiectivul principal este curatarea completa a pamanturilor otravite pana in 2050. continuă pe Adevărul

Subiectele Zilei: Otrava din pamantul Romaniei. Principalele surse de poluare; Mai avem nevoie de profesori si de controlori pe autobuze?; Capacitatea militara a Rusiei: sperietoare sau monstru?

Uriasele controverse din programul privind preventia in sanatate Un grup de 128 de parlamentari, majoritatea de la PNL, au depus o initiativa pentru introducerea unui. Ce nu stie premierul despre Portul Constanta Pe cat de important este Portul Constanta pentru economia Romaniei si pentru siguranta nationala.

Serial Adevarul: Otrava din pamantul Romaniei. Principalele surse de poluare

Industria comunista a crezut in planuri cincinale, nu in poluare. 26 de ani mai tarziu, Romania inca nu stie cum sa scape de mostenirea otravita ramasa in urma. Pentru a curata pamanturile contaminate cu toxine periculoase avem nevoie de peste opt miliarde de euro si de legi, care astazi lipsesc cu desavarsire.

Primul ajutor pentru laptop: Ce sa faci daca ai varsat apa pe gadget

Dintre toate lichidele pe care le puteti scapa din greseala pe laptop, cel de care puteti scapa cel mai usor este apa. Exista o serie de pasi pe care ii puteti urma pentru a elimina apa din interior si pentru a preveni orice stricaciune adusa dispozitivului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )