Libnet.ro
UNICEF

06:00

Oua de dinozaur, descoperite in zona unui santier din China [VIDEO]

Playtech Playtech,
Oua de dinozaur, descoperite in zona unui santier din China [VIDEO]

Fosilele de oua de dinozaur, carear putea avea o vechime de 70 de milioane de ani, au fost descoperite in China, in zona unui santier de constructie. Oamenii de stiinta au identificat ramasitele a cinci coji ingropate in rocilede nisip, la o adancime de aproximativ 8 metri, unde cercetatorii sustin ca ar fi fost ascunse []. continuă pe Playtech

Locatarii unui bloc din Vrancea, trebuie sa indure apa care le curge pe pereti. Lucrarea de hidroizolatie a fost facuta de mantuiala

Mai multi locatari, proprietari ai unui bloc din orasul Panciu, judetul Vrancea traiesc un adevarat cosmar. Blocul a fost prins intr-un program de reabilitare a hidroizolatiei terasei, pe un program cu.

Premiera. Un tren de marfa din China a ajuns in Ungaria. De cate zile a avut nevoie pentru a strabate peste 10.000 de kilometri

Dupa o calatorie de 17 zile in care a parcurs peste 10. 000 de kilometri, primul tren de marfa care a legat direct China de Ungaria a ajuns vineri la Budapesta, informeaza MTI. Cu o lungime de 650 de metri,.

Semne ingrijoratoare ale incalzirii climatice? Locuitorii unui sat din Canada s-au trezit cu un iceberg urias esuat la tarm (VIDEO)

Locuitorii satului Ferryland din Canada s-au trezit cu un gigantic bloc de gheata plutind la tarmul din regiunea lor, potrivit Digi 24. Semne ingrijoratoare ale incalzirii climatice? Locuitorii unui.

Gestul minunat al unui veterinar din Romania i-a induiosat pe straini. A salvat o catelusa de la moarte sigura, sfidand pericolul

Gestul minunat al unui medic veterinar din Romania a ajuns cunoscut in lumea intreaga dupa ce presa straina a descris cu lux de amanunte cum a salvat o catelusa de la moarte sigura. Este.

Decizie istorica. Numele unui judet din Romania s-ar putea schimba. Cum ar urma sa se numeasca

Un grup de initiativa, format din reprezentantii unor asociatii, ai autoritatilor judetene si locale, dar si parlamentari din toate partidele, s-a reunit sambata la Caracal pentru a propune adaugarea la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )