Libnet.ro
UNICEF

11:30

OUG 13, respinsa in Comisia juridica a Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG 13, respinsa in Comisia juridica a Senatului

Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonata 14, pe masa deputatilor juristi. OUG 13, discutata in Comisia juridica a Senatului

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Legea de aprobare a OUG 14/2016, prin care au fost abrogate modificarile aduse legislatiei penale, urmand ca, cel mai probabil, marti ea sa fie votata. De asemenea, Comisia juridica de la Senat incepe dezbaterile asupra OUG 13.

OUG 13, respinsa in Comisia juridica a Senatului

Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului.

Ordonanta 13 va fi discutata azi in Comisia juridica a Senatului. OUG 14, inca un pas spre adoptare

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Legea de aprobare a OUG 14/2016, prin care au fost abrogate modificarile aduse legislatiei penale, urmand ca, cel mai probabil, marti ea sa fie votata. De asemenea, Comisia juridica a Senatului incepe dezbaterile asupra OUG 13.

Senatorii au aprobat respingerea OUG 13 in Comisia juridica a Senatului. Calin Popescu Tariceanu: Ordonanta mai misca inca, asa ca astazi o omoram de tot

Legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta 14 se va discuta, luni, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, urmand ca marti sa fie votata. Sedinta va incepe la ora 15.

Ce urmeaza sa se intample cu Ordonantele 13-14 in Parlament

Controversata Ordonanta 13/2017, abrogata prin OUG 14/2017, ar urma sa isi incheie luni parcursul legislativ in Senat, unde se va vota o lege de respingere a acesteia, si sa fie trimisa apoi la Camera Deputatilor, camera decizionala. Comisia juridica din Senat a fost convocata pentru luni la ora 12. 00, cu un singur punct pe ordinea de zi - legea de aprobare a OUG 13/2017. Acest proiect de aprobare se va transforma cel mai probabil, intr-unul de respingere a OUG, care va fi votat si de majoritatea PSD-ALDE, au precizat surse parlamentare pentru HotNews. ro.

OUG 14, cea care abroga ordonanta 13, adoptata in Comisia juridica a Camerei. Nicolicea avertizeaza: Legea de respingere a OUG 13 ar putea fi declarata neconstitutionala. Opozitia sa-si asume!

Deputatii juristi au aprobat proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care a abrogat controversata ordonanta 13 de modificare a legislatiei penale. Totusi, presedintele Comisie, Eugen Nicolicea, a atras.

Plenul Senatului a aprobat Legea de respingere a OUG 13

ACTUALIZARE 18:04 Senatorii au aprobat, in plen, proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017 inregistrandu-se 100 voturi pentru, noua abtineri si unul impotriva. *ACTUALIZARE 17:37 Tariceanu: Romania e o parodie de stat de drept ------ Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului.

OUG 14, aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 14, care abroga OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor si va intra in plen, conform News. ro .

Tariceanu, despre audierea ministrilor in dosarul OUG 13: Suntem unicat; procuratura ancheteaza deciziile politice ale Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni, la Parlament, referitor la faptul ca mai multi ministri au fost audiati la DNA privind elaborarea OUG 13 de modificare a Codurilor penale, ca Romania este un unicat in.

VIDEO. Plenul Senatului a aprobat respingerea Ordonantei 13. OUG 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Tariceanu: Unele tari europene se bucura ca Romania isi pierde timpul cu asemenea probleme

Plenul Senatului a adoptat luni, cu 110 voturi pentru, 9 abtineri si un vot impotriva, proiectul de lege pentru respingerea OUG 13 / 2017.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )