Libnet.ro
UNICEF

21:00

OUG care majoreaza salariile demnitarilor nu s-a rediscutat in guvern si ramane in vigoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG care majoreaza salariile demnitarilor nu s-a rediscutat in guvern si ramane in vigoare

Guvernul nu a rediscutat, ieri, OUG care majoreaza salariile demnitarilor, desi premierul Victor Ponta anuntase anterior ca va lua o decizie politica in acest sens, el exprimandu-si totodata dezacordul fata de cresterea salariilor demnitarilor inainte de intrarea in vigoare a Legii salarizarii. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

Ce spune Ponta despre salariile demnitarilor

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, la Antena 3, despre salariile demnitarilor, subliniind ca demnitarii trebuie sa aiba un salariu mai mare, insa nu poti sa faci asta doar pentru ei, ci trebuie sa faci.

Salariile demnitarilor, majorate preferential. Ponta nu s-a tinut de cuvant

Inaltii demnitari vor primi de la 1 august indemnizatiile majorate, Guvernul Ponta aproband, marti, prin ordonanta de rectificare bugetara suma necesara pentru finantarea acestora. Premierul Ponta nu si-a onorat promisiunea de a amana majorarea salariilor demnitarilor.

Oprea: Salariile demnitarilor trebuie marite pentru a combate coruptia

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri, ca el se vede ca o punte intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, in contextul disputelor privind majorarea salariilor demnitarilor, precizand ca este o masura adoptata cu buna-credinta, pentru a combate coruptia la nivelul inaltilor demnitari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )