Libnet.ro
UNICEF

06:30

OUG: Persoanele care au avut de suferit din cauza incalcarii legislatiei in domeniul concurentei vor putea cere despagubiri in instanta

Hotnews Hotnews,
 OUG: Persoanele care au avut de suferit din cauza incalcarii legislatiei in domeniul concurentei vor putea cere despagubiri in instanta

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta cu noi reguli in materie de concurenta. Potrivit actului normativ, persoanele fizice sau juridice care au suferit un prejudiciu in urma incalcarii legislatiei din domeniul concurentei de catre o companie vor avea dreptul sa solicite instantelor de judecata despagubirea integrala a prejudiciului suferit. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, ordine pentru ministrul Justitiei: Sa ceara ORNISS sa i se transmita daca persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau acces la informatii clasificate ca secrete de stat (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader ar trebui sa faca demersuri pentru a afla daca persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau certificat de acces la.

Compania Samsung a fost data in judecata din cauza altor telefoane care explodeaza. Ce modele risca sa ia foc

Galaxy Note 7 nu este singurul gadget Samsung care avea probleme cu bateria. Compania a fost data in judecata de mai multe persoane, din cauza bateriilor care au explodat. Potrivit Daily Mail, procesele au.

Acest site iti spune cat de probabil e sa-ti pierzi slujba din cauza robotilor

Pe masura ce Inteligenta Artificiala si Robotica continua sa faca progrese, mii de slujbe traditionale ar putea fi automatizate pentru a reduce din costurile de operare. insa de unde stii cat de probabil esa-ti pierzi slujba din cauza robotilor? Exista un site pe Internet care poate calcula probabilitatea ca slujba pe care o ai sa [].

Laurentiu Reghecampf a plecat, dar Gigi Becali a ramas cu teapa. Cum a pierdut patronul ros-albastrilor o suma importanta din cauza fostului antrenor

Situatie fara precedent la FCSB. Ros-albastrii si-au schimbat locul de cantonament din cauza unui apropiat al lui Laurentiu Reghecampf. Mai exact, finul fostului antrenor al FCSB-ului, Cristi Voicu, cel care.

inca un copil a murit din cauza rujeolei. Este al treilea caz de deces la copii, inregistrat la Iasi

Un copil de sase luni, originar din Tecuci, judetul Galati, internat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, a murit miercuri din cauza rujeolei, acesta fiind cel de-al treilea deces inregistrat la Iasi.

Maternitate abia inaugurata, inchisa din cauza bacteriilor dupa ce incubatoarele au fost transportate cu masina de gunoi

Maternitatea din Falticeni a fost inchisa din cauza bacteriilor, la doar 12 zile dupa ce a fost inaugurata de ministrul Sanatatii. in unitatea medicala exista bacterii coliforme principala.

Lista avioanelor anulate si intarziate din cauza grevei Romatsa

Trei curse aeriene au fost anulate marti pe aeroportul Otopeni din cauza grevei sindicalistilor de la Romatsa. Alte cateva zeci sunt intarziate. Cele trei curse anulate apartin companiei Ryanair, .

Nuami Dinescu, la un pas de MOARTE. INCREDIBIL din cauza cui era sa sfarseasca!

Indragita actrita Nuami Dinescu 53 de ani) care este si mai indragita Tanta din emisiunile lui Teo Trandafir, s-a trezit intr-o situatie incredibila in care a vazut moartea cu ochii,.

Germania a anulat, miercuri, deportarea unor afgani din cauza atacului din Kabul

Guvernul german a anulat un zbor planificat miercuri pentru a deporta solicitantii de azil respinsi in Afganistan dupa o explozie care a ucis cel putin 80 de persoane in capitala afgana Kabul, transmite ARD, care citeaza ministrul de interne, potrivit Reuters.

Lucrarile la Autostrada Lugoj Deva, blocate din cauza Pesterii cu lilieci. Ce au descoperit cu adevarat specialistii dupa un an de monitorizare

Dealul de la marginea satului Soimus este excavat in aceste zile pentru a face loc traseului viitoarei autostrazi Lugoj Deva, insa in zona Pesterii Tunel, in care se ascund c.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )