Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ovidiu Putura a fost trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ovidiu Putura a fost trimis in judecata

Ovidiu Putura judecator la Tribunalul Bistrita si fost secretar de stat in Ministerul Justitiei) a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de dare de mita si trafic de influenta, arata un comunicat al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura a fost trimis in judecata pentru dare de mita si trafic de influenta

Judecatorul Ovidiu Putura, fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de dare de mita si trafic de influenta. in prezent, acesta este arestat preventiv.

Judecatorul Toader Neculae, suspendat dupa ce a fost trimis in judecata in cazul retrocedarii a 5.000 de hectare de padure

Magistratul Toader Neculae, de la Judecatoria Patarlagele, a fost suspendat din functie, luni, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), alaturi de alte persoane, in dosarul privind retrocedarea a peste 5. 000 de hectare de padure, la Gura Teghii, in judetul Buzau.

Judecator, suspendat, dupa ce a fost trimis in judecata intr-un dosar de retrocedari ilegale

Judecatorul Toader Neculae, de la Judecatoria Patarlagele, a fost suspendat din functie, luni, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii DNA, alaturi de alte persoane, in dosarul retrocedarii a peste 5. 000 de hectare de padure, la Gura Teghii, in judetul Buzau, relateaza Mediafax.

Elena Udrea vrea in libertate, dupa ce dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata: Ar fi o decizie fireasca

Elena Udrea a reactionat dupa ce dosarul in care este arestata preventiv a fost trimis in judecata. Fostul ministru afirma ca odata cu trimiterea in judecata a dosarului Gala Bute, faza de urmarire penala.

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura, trimis in judecata pentru dare de mita si trafic de influenta

Fostul judecator si secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru dare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax. Putura este.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura primea spaga in servicii sexuale

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura primea spaga in servicii sexuale. Informatia apare in referatul procurorilor care l-au trimis astazi in judecata pe fostul judecator. Ovidiu Putura va fi judecat pentru.

Fostul secretar de stat la Justitie, Ovidiu Putura, a primit spaga in servicii sexuale

Fostul judecator si secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, ar fi beneficiat inclusiv de plata unor servicii sexuale, achitate de un barbat caruia i-a promis ca va interveni la magistrati intr-un dosar in care acesta era inculpat, potrivit rechizitoriului.

Ovidiu Putura, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, judecatorul Ovidiu Putura a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este suspectat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost scos, luni, din Arestul Politiei Capitalei si dus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, adus la DNA pentru audieri in dosarul de coruptie

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost adus, luni, la sediul la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )