Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ovidiu Tender nu mai colaboreaza cu Fly Romania

România Liberă România Liberă,
Ovidiu Tender nu mai colaboreaza cu Fly Romania

Compania Ten Airways, patronata de catre omul de afaceri Ovidiu Tender a incetat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, pentru ca acesta din urma are datorii neachitate de 400. 000 de euro. continuă pe România Liberă

Tender inceteaza colaborarea cu Fly Romania: Ne-a adus prejudicii materiale si de imagia

Omul de afaceri Ovidiu Tender a anuntat marti ca firma Ten Airways, al carui proprietar este, a incheiat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, pe fondul unor datorii neachitate de 400. 000 de euro, precizand ca nu a fost niciodata implicat in.

Ovidiu Tender a anuntat ca a incetat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, care are datorii de 400.000 euro la Ten Airways

Omul de afaceri Ovidiu Tender a anuntat ca a incetat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, din cauza unor datorii neachitate de 400. 000 de euro pe care operatorul le are la firma sa, Ten Airways. Tender a declarat ca nu a fost niciodata implicat in actionariatul sau managementul Fly Romania, transmite Mediafax.

Ovidiu Tender rupe colaborarea paguboasa cu Fly Romania: Au o datorie cifrata la 400.000 de euro

Dupa aproape trei luni, Ovidiu Tender a anuntat ca renunta la colaborarea cu compania Fly Romania din cauza unei datorii de 400. 000 de euro.

Aspecte surprinzatoare pentru care Norvegia este mult mai civilizata decat Romania

Norvegia este recunoscuta pentru democratie, civilizatie, peisajele deosebit de frumoase din fiorduri si o calitate a vietii ridicata, tinand cont ca se afla in top 10 la nivel mondial in privinta PIB per capita. De aceea, nici nu este surprinzator ca vorbim despre o societate mult mai civilizata decat cea romaneasca, insa multe dintre aspectele evidentiate in acest articol sunt lucruri simple, care pot imbunatati calitatea vietii si in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )