Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ovidiu Tender rupe colaborarea paguboasa cu Fly Romania: Au o datorie cifrata la 400.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Ovidiu Tender rupe colaborarea paguboasa cu Fly Romania: Au o datorie cifrata la 400.000 de euro

Dupa aproape trei luni, Ovidiu Tender a anuntat ca renunta la colaborarea cu compania Fly Romania din cauza unei datorii de 400. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Tender inceteaza colaborarea cu Fly Romania: Ne-a adus prejudicii materiale si de imagia

Omul de afaceri Ovidiu Tender a anuntat marti ca firma Ten Airways, al carui proprietar este, a incheiat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, pe fondul unor datorii neachitate de 400. 000 de euro, precizand ca nu a fost niciodata implicat in.

Ovidiu Tender a anuntat ca a incetat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, care are datorii de 400.000 euro la Ten Airways

Omul de afaceri Ovidiu Tender a anuntat ca a incetat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, din cauza unor datorii neachitate de 400. 000 de euro pe care operatorul le are la firma sa, Ten Airways. Tender a declarat ca nu a fost niciodata implicat in actionariatul sau managementul Fly Romania, transmite Mediafax.

Ovidiu Tender nu mai colaboreaza cu Fly Romania

Compania Ten Airways, patronata de catre omul de afaceri Ovidiu Tender a incetat colaborarea cu operatorul aerian Fly Romania, pentru ca acesta din urma are datorii neachitate de 400. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )