Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) Cu UPC nu mai ratezi niciun meci din Liga I

Online Sport Online Sport,
(P) Cu UPC nu mai ratezi niciun meci din Liga I

Vrei sa revezi cele mai tari faze din meciul in care echipa ta a iesit invingatoare? Nu esti acasa cand se disputa derby-ul sezonului? . continuă pe Online Sport

OMS anunta incheierea epidemiei de Ebola in Nigeria. De 42 de zile, nu s-a mai inregistrat niciun caz

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat sfarsitul epidemiei de Ebola in Nigeria, tara in care, de 42 de zile, nu s-a mai inregistrat niciun caz, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Epidemia.

Partida Steaua - Rio Ave, din Liga Europa, arbitrata de galezul Lee Evans

Meciul Steaua - Rio Ave, programat joi, la ora 20. 00, pe Arena Nationala, contand pentru etapa a treia din grupele Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigada galeza. Centralul partidei va fi Simon Lee Evans, care a mai arbitrat doua meciuri ale echipelor romanesti in cupele europene.

Cea mai calda luna septembrie din 1880 si pana in prezent, inregistrata in acest an

Septembrie 2014 a fost cea mai calda luna septembrie de pe Pamant din 1880 si pana in prezent, inregistrand la suprafata scoartei terestre si a oceanelor o temperatura medie de 15,72 de grade Celsius,.

FOTOGALERIE Brasov: Cum arata cea mai moderna gradina zoologica din tara. cu bune si rele

Multe gradini zoologice din tara sunt locuri de suferinta pentru animale din cauza spatiului mic si a lipsei de vegetatie, astfel ca atunci cand o gradina zoo se modernizeaza, este o bucurie nu doar pentru vizitatori, ci mai ales pentru animale. Gradina zoologica din Brasov s-a deschis in prima parte a lui octombrie, dupa patru ani de lucrari in care multe s-au schimbat in bine, chiar daca renovarea nu e terminata. Cum arata gradina, ce e bine la ea, dar si ce e rau, puteti citi in articol.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )