Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un pacient, o asistenta si soferul unei ambulante au murit intr-un tragic accident in Galati

Antena3 Antena3,
Un pacient, o asistenta si soferul unei ambulante au murit intr-un tragic accident in Galati

40 - Asistenta ranita grav dupa ce ambulanta in care se afla s-a ciocnit cu un camion incarcat cu fier vechi a decedat la spital. Femeia, care a suferit un traumatism carnio-cerebral si o. continuă pe Antena3

Accident tragic in Galati: Pacientul si soferul unei ambulante au murit

Doua persoane au decedat, iar una a fost grav ranita, in urma unui accident produs, marti, in comuna Barcea, judetul Galati, si in care a fost implicata o ambulanta, cele doua victime fiind pacientul si.

Ambulanta spulberata de un TIR, in Galati: Soferul salvarii si pacientul transportat au murit. Asistenta e in coma

Soferul unei ambulante si pacientul care era transportat au murit intr-un accident produs, marti, in comuna Barcea, judetul Galati. Accidentul s-a produs in jurul orei 13. Din primele date, o ambulanta.

Galati: Doua persoane au murit intr-un accident in care a fost implicata o ambulanta

Doua persoane au decedat, iar una a fost grav ranita, in urma unui accident produs, marti, in comuna Barcea, judetul Galati, si in care a fost implicata o ambulanta, cele doua victime fiind pacientul si soferul, relateaza Mediafax. Potrivit posturilor de stiri, in accident ar mai fi fost implicat un tir. Serviciul de Ambulanta Galati e precizat ca victimele sunt ambulantierul si un pacient de 82 de ani care se afla in ambulanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )