Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pakistan: Cel putin 17 morti in urma exploziei unui autobuz

B1 B1,
Pakistan: Cel putin 17 morti in urma exploziei unui autobuz

Un autobuz avand la bord angajati ai Guvernului a explodat, vineri, in orasul pakistanez Peshawar, cauzand moartea a cel putin 17 persoane. Pentru detonarea acestui autobuz s-ar fi folosit undeva intre 10 si 15. continuă pe B1

Bilant provizoriu al cutremurului din Pakistan: Cel putin 208 persoane au decedat

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata in Pakistan, in care incercau sa ajunga miercuri echipe de interventie, s-a soldat cu cel putin 208 morti si sute de raniti precum si sate intregi distruse, informeaza AFP. Echipele de interventie incearca miercuri sa ajunga la victime, existand ingrijorarea ca numarul mortilor va continua sa creasca.

Atentat cu 17 morti in Pakistan

Cel putin 17 persoane au fost ucise in explozia unui autobuz, in Peshawar, un oras din nordul Pakistanului, anunta BBC. in momentul exploziei bombei, in autobuz se aflau angajati ai guvernului,.

Cel putin 33 de morti in urma cutremurului din Pakistan.

Cel putin 33 de persoane au murit si alte 20 au fost ranite, in urma cutremurului puternic produs in sud-vestul Pakistanului, numeroase case fiind distruse, anunta serviciile de urgenta, transmite Mediafax. Surse din cadrul politiei anuntasera anterior cinci morti intr-un cutremur a carui magnitudine a fost revizuita la 7,7 de Institutul american de geofizica. Epicentrul a fost localizat in Awaran, in provincia Balucistan, la frontiera cu Iranul. Cutremurul a fost urmat de o replica de 5,9 .

Siria: Cel putin 30 de morti intr-un atentat comis in Damasc

Atentat in centrul Siriei. Cel putin 30 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac cu masina-capcana produs la Rankous, o suburbie a Damascului. O bomba a explodat in fata.

Cel putin 328 de persoane au murit in urma seismului din Pakistan

Update 18:17 Seismul care a avut loc marti in sud-vestul Pakistanului s-a soldat cu cel putin 328 de morti si 450 de raniti, potrivit unui nou bilant furnizat astazi de autoritatile locale, transmite AFP.

Peste 320 de morti in urma cutremurului din Pakistan

Cutremurul puternic care a afectat marti o regiune saraca si izolata din sud-vestul Pakistanului s-a soldat cu cel putin 328 de morti, potrivit unui nou bilant furnizat miercuri de autoritatile locale, relateaza AFP.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 7,7 in Pakistan, cel putin 46 morti

Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 a zguduit marti dupa-amiaza sud-vestul Pakistanului, a anuntat institutul american de geofizica USGS, citat de AFP. Cel putin cinci persoane au murit. UPDATE: Puternicul seism produs in Pakistan, revizuit la 7,7 grade, s-a soldat cu cel putin 46 de morti si numeroase locuinte distruse intr-o regiune saraca si izolata din Pakistan, unde autoritatile au decretat stare de urgenta.

Bilantul victimelor cutremurului din Pakistan a ajuns la cel putin 208 morti

Cel putin 208 persoane si-au pierdut viata in Pakistan, dupa ce regiune izolata din tara a fost zguduita marti de un cutremur puternic, citeaza BBC News. Cutremurul cu magnitudinea 7,7, care a avut loc in.

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului, desi au fost realizate anumitor progrese in sporirea egalitatii intre sexe, indica un raport al Bancii Mondiale, publicat astazi.

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului, desi au fost realizate anumitor progrese in sporirea egalitatii intre sexe, indica un raport al Bancii Mondiale,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )