Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pakistan: Cel putin 45 de morti, in urma unei furtuni

România Liberă România Liberă,
Pakistan: Cel putin 45 de morti, in urma unei furtuni

Cel putin 45 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 ranite, duminica, in nord-vestul Pakistanului, in timpul unei furtuni, relateaza Europa Libera, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Furtuna violenta in Pakistan. Cel putin 45 de persoane au fost ucise

Cel putin 45 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 ranite duminica, in nord-vestul Pakistanului, in timpul unei furtuni, informeaza Postul Radio Free Europe/Radio Liberty. Furtuna,.

CUTREMUR DEVASTATOR in Nepal. Cel putin 970 de morti, mii de raniti si zeci de disparuti

15: Cel putin 970 de persoane au murit si multe alte persoane au ramas captive sub daramaturi, in urma cutremurului produs sambata, in Nepal, au anuntat surse guvernamentale, citate de BBC. Cel mai g.

UNICEF: Cel putin 115 copii au fost ucisi in Yemen de la inceperea campaniei aeriene la 26 martie

Un purtator de cuvant al Fondului Natiunilor Unite pentru Copii UNICEF), Christophe Boulierac, a anuntat vineri ca cel putin 115 copii au fost ucisi si 172 mutilati in Yemen de la inceputul campaniei aeriene.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 1.900 de morti si 4.700 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 1. 900 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.200 de morti si 5.463 de raniti

Cutremurul cu magnitudinea 7,9 inregistrat sambata in Nepal a provocat moartea a cel putin 2. 200 de persoane, a anuntat politia nepaleza, citata de Reuters. Bilantul anterior era de peste 1. 220 de morti,.

SUA: Cel putin 12 raniti, dupa prabusirea unei scene la un liceu

Cel putin 12 persoane au fost ranite, joi, dupa ce o scena s-a prabusit in timpul unui spectacol la un Liceul din statul american Indiana, au anuntat autoritatile, relateaza AP, conform Mediafax.

Un cutremur de 7,9 magnitudine s-a produs in Nepal: Cel putin 565 de oameni au murit. Alpinisti romani, surprinsi de seism (VIDEO)

40 Cel putin 565 de persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui bilant anuntat de autoritatile din Nepal, citate de CNN. 30 Mai multi alpinisti.

VIDEO Momentul terifiant in care avalansa loveste tabara de baza de pe Everest. Cel putin 18 alpinisti au murit

Un clip video arata momentul in care cutremurul din Nepal a declansat avalansele din Everest ce au ucis cel putin 18 alpinisti si serpasi. Imaginile arata cataratorii fugind pentru a scapa cu viata sau refugiindu-se in corturi.

STUDIU. Peste 16.000 de copii din Romania au cel putin un parinte in inchisoare

Peste 16. 000 de copii au cel putin unul dintre parinti in inchisoare, iar specialistii au constatat ca acesti minori au o stima de sine scazuta, din cauza ca ascund situatia parintelui, sunt marginalizati si sunt in risc de a dezvolta comportamente pre)delincvente, dar si de abandon scolar.

Tragedie in Macedonia: Cel putin 14 imigranti au murit loviti de tren

Cel putin 14 imigranti au murit, dupa ce au fost loviti de un tren in timp ce mergeau, in cursul noptii, pe linia de cale ferata, in Macedonia, a anuntat politia vineri, relateaza AP, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )