Libnet.ro
UNICEF

01:05

Palatul Cotroceni, iluminat in culorile steagului spaniol, in semn de solidaritate

Adevărul Adevărul,
Palatul Cotroceni, iluminat in culorile steagului spaniol, in semn de solidaritate

Palatul Cotroceni a fost iluminat, in aceasta seara, in culorile drapelului spaniol. Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca in aceasta perioada dificila, Romania este solidara cu poporul spaniol si alaturi de romanii stabiliti in Spania. continuă pe Adevărul

Palatul Cotroceni, iluminat in culorile drapelului italian, in semn de solidaritate cu Republica Italiana si cu poporul italian

Palatul Cotroceni este iluminat, joi seara, in culorile drapelului italian, in semn de solidaritate cu Republica Italiana si cu poporul italian.

Palatul Cotroceni, iluminat in culorile drapelului italian, in semn de solidaritate

Palatul Cotroceni a fost iluminat joi seara in culorile drapelului italian, tara care a platit cel mai greu tribut din cauza pandemiei de coronavirus care afecteaza Europa.

Palatul Cotroceni, iluminat in culorile drapelului italian, in semn de solidaritate

Palatul Cotroceni este iluminat, joi seara, in culorile drapelului italian, in semn de solidaritate .

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Italiei in contextul crizei de coronavirus.Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis l-a sunat astazi pe omologul sau italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei epidemiologice generata de COVID-19. Conform Administratiei prezidentiale, Iohannis a afirmat ca tara noastra este alaturi de eforturile autoritatilor italiene. Totodata, in semn de solidaritate, in aceasta seara, de la ora 20. 00, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului italian.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Legea se impune, nu se discuta

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, si le-a atras atentia romanilor sa respecte starea de urgenta pentru a nu primi amenzi.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 14 LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa de la ora 14, la Palatul Cotroceni.

Ora 13.00. Iohannis i-a chemat in sedinta de urgenta la Palatul Cotroceni pe Orban, Arafat, Vela si Nelu Tataru

O noua sedinta pe tema masurilor pentru gestionarea epidemiei de coronavirus are loc marti la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis urmand sa discute cu premieurl Ludovid Orban, cu ministrii Sanatatii, Afacerilor Interne, Muncii si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Spaniei, pe tema coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis, a avut, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Guvernului Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, pe tema crizei provocate de coronavirus si a transmis condoleante pentru pierderile de vieti omenesti inregistrate in Spania. Vineri seara, Palatul Cotroceni va fi iluminat in culorile drapelului spaniol, in semn de solidaritate cu Regatul Spaniei si poporul spaniol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )