Libnet.ro
UNICEF

23:00

Palatul Navigatiei de la Marea Neagra - locul unde visurile migrantilor deveneau realitate. De aici se cumpara biletul de vapor catre America

Adevărul Adevărul,
Palatul Navigatiei de la Marea Neagra - locul unde visurile migrantilor deveneau realitate. De aici se cumpara biletul de vapor catre America

Era o vreme cand de la Constanta porneau marile curse maritime ce traversau apoi Atlanticul, ducand emigranti catre Lumea cea Noua, de pe noul continent. La intoarcere, vapoarele aduceau pasageri care veneau pentru afaceri, pentru turism sau manati de dorul de casa. Se intampla in perioada interbelica, cand populatia se grabea sa recupereze timpul comprimat de cele doua razboaie mondiale. continuă pe Adevărul

Se pregateste o agresiune! Rusia anunta ca va lua masuri in replica la trimiterea in Marea Neagra a unui distrugator american

Ministerul rus de Externe a anuntat ca va lua masuri pentru a raspunde intrarii in Marea Neagra a unui distrugator american, fara a preciza despre ce masuri este vorba, informeaza Reuters online, care ci.

Rusia se antreneaza pentru distrugerea de nave in Marea Neagra

Rusia a lansat o serie de exercitii privind distrugerea conventionala de nave NATO in Marea Neagra, aplicatii ce intervin inaintea summitului Aliantei de la Varsovia, preconizat sa aiba loc in.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Nikolaev si Herson: Orasele mireselor: de ce vin americanii dupa fete pana la Marea Neagra? (14)

Primul raspuns ar fi pentru ca sunt frumoase si disponibile. Apoi exista deja niste agentii cu traditie, care ofera ceea ce vrea clientul: fete de maritat, tinere, frumoase, educate sau fete pentru o vacanta, avand aceleasi calitati sau chiar mai multe. Odesa e de mult un punct de atractie, dar mai faimoase pentru acest scop au devenit Nikolaev si Herson, aflate la 100 de km unul de celalalt, primul pe Bugul de Sud, al doilea pe Nipru, inainte de varsarea celor doua fluvii in Marea Neagra. Ambele mai ieftine si cu clima mai blanda decat Odesa.

Festivalul Berii in Capitala: Parcul Tineretului este locul unde bucurestenii pot savura zeci de feluri de bauturi alese alaturi de mancarea preparata pe loc (VIDEO)

Pe o zi torida, nimic nu merge mai bine decat o bere rece! Iar fanii celei mai vandute bauturi alcoolice la nivel mondial au de unde alege. La festivalul berii din Capitala ii asteapta zeci de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )