Libnet.ro
UNICEF

23:00

Palma de Mallorca: Trei persoane au fost electrocutate la stadionul Son Moix dupa ce un generator a explodat

B1 B1,
Palma de Mallorca: Trei persoane au fost electrocutate la stadionul Son Moix dupa ce un generator a explodat

Trei muncitori au fost electrocutati, joi, la stadionul Son Moix din Palma de Mallorca, dupa ce un generator a explodat, potrivit LEquipe. Unul dintre muncitori se afla in stare grava la spital. Cum intregul. continuă pe B1

Trei persoane au fost ranite intr-un accident pe DN 1B, in Prahova

Trei persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs pe DN 1 B, la Bucov. in impact au fost implicate trei masini.

Bacau: Trei persoane au fost arestate dupa ce au inselat un tanar cu 7.000 euro pentru a-i obtine un permis de conducere

Trei persoane din Bacau au fost arestate, luni, dupa ce ce au inselat cu 7. 000 de euro un barbat caruia i-au promis ca ii vor obtine un permis de conducere, care, ulterior, s-a stabilit ca era fals, relateaza.

Accident in Arges: Un sofer beat a ranit trei persoane.

Trei persoane au fost ranite grav, miercuri seara, dupa ce un sofer baut a intrat intr-o caruta nesemnalizata, pe DN 7C Transfagarasan, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, un sofer beat care conducea o camioneta de marfa spre Curtea de Arges s-a angajat intr-o depasire intr-o zona slab luminata si a intrat in plin intr-o caruta nesemnalizata, care venea din sens opus. Soferul a depasit o alta masina si a intrat in plin intr-o caruta care venea din sens invers si care nu .

Trei persoane retinute si noua TIR-uri cu fier beton confiscate in urma perchezitiilor de marti, din Prahova

Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore sub suspiciunea de evaziune fiscala, iar mai multe calculatoare si noua TIR-uri incarcate cu fier beton au fost confiscate in urma perchezitiilor desfasurate marti in Prahova si Bucuresti.

Trei persoane din Oradea sunt acoperite de un mal de pamant

Un mal de pamant s-a prabusit peste trei persoane pe Calea Borsului din Oradea, in zona statiei de epurare. Potrivit locotenentului Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al ISU Bihor, doua dintre persoane sunt acoperite in totalitate de pamant.

Trei persoane au murit asfixiate cu monoxid de carbon

Trei persoane si-au pierdut viata, in ultimile trei zile, in localitatile Blajel, judetul Sibiu si Bahnea, judetul Mures, ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei de catre E. ON Romania.

Atentionare E.ON Gaz: Trei persoane si-au pierdut vietile din cauza cosurilor de fum obturate

Compania E. ON Gaz ii avertizeaza pe clujeni in legatura cu obligativitatea, potrivit legii, de a efectua verificarea si curatarea cosurilor de fum de cel putin de doua ori pe an prin intermediul firmelor sau persoanelor autorizate. in ultimele trei zile, trei persoane si-au pierdut viata ca urmare a asfixierii cu monoxid de carbon.

Arges: Un sofer in stare de ebrietate a intrat intr-o caruta; trei persoane sunt ranite grav

Un sofer cu alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat, aflat la volanul unei masini, pe DN 7C Transfagarasan, in comuna argeseana Albesti, a facut o depasire intr-o zona slab luminata si a intrat intr-o caruta nesemnalizata, trei persoane fiind ranite grav in urma accidentului.

Un sofer in stare de ebrietate a intrat intr-o caruta; trei persoane sunt ranite grav, in Arges

Un sofer cu alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat, aflat la volanul unei masini, pe DN 7C Transfagarasan, in comuna argeseana Albesti, a facut o depasire intr-o zona slab luminata si a intrat intr-o caruta nesemnalizata, trei persoane fiind ranite grav in urma accidentului.

in ultimele trei zile, trei persoane au decedat din cauza intoxicatiilor cu fum

In ultimele trei zile, trei persoane din judetele Sibiu si Mures au murit intoxicati cu fum dupa ce cosurile caselor in care locuiau s-au infundat, potrivit unui comunicat E. ON Gaz, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )